Informiraj se o srednjim školama u CISOK- Varaždin!

Za sve učenike završnih razreda osnovnih škola, obnovili smo ponudu info-materijala srednjih škola Varaždinske i Međimurske županije.
U CISOK-u Varaždin redovito naglašavamo važnost dobrog informiranja prije donošenja bilo kakve odluke vezane uz karijeru. Ovakav pristup osobito vrijedi za učenike završnih razreda osnovnih škola pred kojima je vrijeme odluke o tome koju srednju školu će upisati.
U našim prostorijama u tu svrhu imamo izložene info materijale svih srednjih škola Varaždinske i Međimurske županije. Kako bi info materijali sadržavali uvijek najnovije i točne informacije, zatražili smo pomoć i suradnju stručnih suradnika, profesora  i učenika navedenih srednjih škola. Škole su se našem pozivu rado odazvale te smo današnji dan iskoristili za zajedničko uređivanje „info-kutaka“ pojedinih srednjih škola novim materijalima koji sadrže informacije o upisima za školsku godinu 2014./2015. Učenici nekih strukovnih škola pritom su nas ugodno iznenadili dekorativnim predmetima koje su sami izradili i odlučili izložiti ih u CISOK-u i time pokazati što se sve u njihovoj školi može naučiti. 
Ovim putem pozivamo sve učenike završnih razreda osnovnih škola da dođu u CISOK i informiraju se o školama čiji će učenici uskoro postati!
Stručni tim CISOK-a!