„Kad odrastem bit ću…“

 I ove godine CISOK Koprivnica provodi aktivnosti profesionalnog informiranja učenika završnih razreda osnovne škole na temu „Kad odrastem bit ću“.
Učenicima 8.razreda osnovnih škola „Ivan Lacković Croata“ Kalinovac, „prof.Blaž Mađer“ Novigrad Podravski i „prof.Franje Viktora Šignjara“ Virje predstavili smo usluge i aktivnosti CISOK-a te im pružili smjernice za izbor srednje škole.
Kroz radionice, učenike smo upoznali s portalima cisok.hr i e-usmjeravanje te različitim izvorima informacija o školama i obrazovnim programima na području Koprivničko – križevačke županije (preporuke za obrazovnu upisnu politiku te politiku stipendiranja). Tijekom ožujka održano je predavanje "Idemo u srednju" u osnovnoj školi Koprivnički Ivanec u koje su se uključili uz učenike i roditelji.
Istaknuli smo važnost osvještavanja vlastitih interesa, osobina i sposobnosti na temelju kojih će donijeti konačnu odluku o svojem budućem zanimanju.
 
 
Savjetnice CISOK-a pozvale su učenike i njihove roditelje u prostor CISOK-a te im stoje na raspolaganju za sve dodatne informacije oko izbora zanimanja.