"Kako otkriti svoju misiju"

U sklopu Inicijative privatnog sektora za mlade, a povodom objavljivanja knjige „365 dana(s) Dnevnik za postizanje osobnih ciljeva“, Hrvatska udruga poslodavaca na Fakultetu za organizaciju i informatiku u Varaždinu, u utorak, 23. svibnja 2017. u 14 sati organizira predavanje NJ.E. gđe. Tanye Dimitrove, veleposlanice Republike Bugarske u Republici Hrvatskoj pod nazivom „Kako otkriti svoju misiju?“

Na ovo interaktivno predavanje pozivaju se studenti i zainteresirani mladi koji će imati priliku na zanimljiv način naučiti kako mogu otkriti svoje talente, osloboditi strahove i ograničenja u ostvarivanju svojih ciljeva, te na koji način sami mogu izgraditi i utjecati na svoju budućnost.
 
Dr. sc. Tanya Dimitrova već nekoliko godina živi i radi u Zagrebu kao izvanredna i opunomoćena veleposlanica Republike Bugarske u Republici Hrvatskoj. Dok predano radi na produbljivanju odnosa bugarske i hrvatske kulture, paralelno svojim djelovanjem nastoji pomoći što većem broju ljudi, pa tako i mladim, talentiranim i ambicioznim ljudima, kojima će, na temelju 20 godina iskustva rada s klijentima, ovom prilikom dati konkretne smjernice za postizanje zadanih ciljeva i uspjeha u karijeri.
„Za uspjeh u karijeri važna je predanost, kontinuirani rad, entuzijazam i spremnost na učenje. Najvažnija je ipak želja bez koje nema konkretnog cilja ni plana, a samim time ni uspjeha.“                                             Tanya Dimitrova
Kako su prijave studenata za stručne prakse još uvijek otvorene pozivamo sve zainteresirane studente za se pridruže Inicijativi privatnog sektora za mlade. Zavirite na http://inicijativazamlade.hup.hr/ i prijavite se što ranije, čekaju Vas stručne prakse kod renomiranih poslodavaca!
Prijave za predavanje su na linku: http://bit.ly/2rfbLbL
 
VESELIMO SE VAŠEM DOLASKU!