Kako se prijaviti za sezonski posao na moru?

Svim zainteresiranim osobama, a posebice onima ugostiteljskih i srodnih struka, koje razmišljaju o mogućnostima sezonskog zaposlenja na moru, nudimo nekoliko usluga pomoći u pronalasku potencijalnih poslodavaca i prijavama za zaposlenje kod njih.

Ako razmišljate o sezonskom radu, u CISOK-u u Koprivnici možete dobiti informacije o poslodavcima koji zapošljavaju (nezaposlene) osobe iz naše županije i uvjetima koje nude sezonskim radnicima, možete popuniti on-line prijavu uz pomoć savjetnice ili izraditi životopis i molbu koji će Vas dobro predstaviti potencijalnim poslodavcima. Pomoći ćemo Vam i u pripremi Vašeg predstavljanja na razgovoru s poslodavcem - individualno ili u sklopu radionice.

Također, možete doći na grupne prezentacije mogućnosti sezonskog zapošljavanja o čemu više informacija potražite u rasporedu naših aktivnosti na ovoj poveznici http://www.cisok.hr/aktivnosti-u-centrima (u padajućem izborniku izaberite centar Koprivnica), kao i na razgovore s poslodavcima koji se održavaju u HZZ Ispostavi Koprivnica.

Za sve informacije i savjete slobodno nas kontaktirajte osobno dolaskom u CISOK centar, telefonski na broj 048/ 853-771 ili putem e-maila cisok-koprivnica@hzz.hr.


CISOK Koprivnica