Kolovoz u CISOK-u Dubrovnik
Dragi korisnici,

i ovaj mjesec organiziramo razne aktivnosti vezane za razvoj karijere. Ukoliko ste zainteresirani, potrebno je prethodno se prijaviti najkasnije dan prije održavanja istih: osobno na adresu Branitelja Dubrovnika 15, Mailom cisok-dubrovnik@hzz.hr ili telefonom 020/640-281.
 
 
  • Moj prvi životopis
Radionica je namijenjena studentima. Sudionici radionice će imati priliku napisati kvalitetan životopis čak i ako nemaju radnog iskustva u struci.
Radionica će se održati: 02. 08. 2016. u 10:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik
  • Priprema za tržište rada
Radionica je namijenjena svima kojima je  potrebna pomoć u  načinu prijave za natječaj za posao i pripremi za intervju s potencijalnim poslodavcem.
Radionica će se održati: 04. 08. 2016. u 10:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik
  • Otvorena molba za posao- Radionica je namijenjena svima koji traže posao. Na radionici ćete naučiti što je to molba za posao i čemu služi. Isto tako će Vam CISOK savjetnik pokazati koja je razlika između klasične i otvorene molbe za posao te kako se iste pišu.
Radionica će se održati: 09. 08. 2016. u 10:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15   (zgrada DURA-e), Dubrovnik
  • Kako zablistati na intervjuu- Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama kako bi se što bolje pripremile za intervju s potencijalnim poslodavcem. Kroz igru uloga dobit ćete priliku ispraviti svoje greške prilikom samopredstavljanja poslodavcu kao i saznati kako pravilno odgovarati na pitanja koja poslodavac postavi.
Radionica će se održati: 11. 08. 2016. u 10:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik
  • Moj izbor - Radionica je namijenjena učenicima srednjih škola. Učenici će se upoznati s portalom e- Usmjeravanje te na praktičnom dijelu uz pomoć CISOK savjetnika riješiti upitnik interesa i kompetencija koji im može pomoći u odabiru budućeg zanimanja.
Radionica će se održati: 23. 08. 2016. u 10:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik
  • Kako NE dobiti posao – Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. Na primjerima loših molbi, životopisa te razgovora za posao polaznici će naučiti koje su najčešće pogreške u procesu traženja posla te kako ih ispraviti.
Radionica će se održati: 25. 08. 2016.  u 10:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik
  • Europass životopis - Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. CISOK savjetnik će Vam korak po korak pokazati kako se ispunjava životopis u Europass formatu.
Radionica će se održati: 30. 08. 2016.  u 10:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik