Lipanj u CISOK-u Varaždin

Tijekom lipnja varaždinski CISOK bio je domaćin i gost dvaju zanimljivih događaja. Do kraja mjeseca planiramo održavanje još dviju radionica namijenjenih svima onima koji bi htjeli provjeriti, poboljšati ili tek steći vještine aktivnoga traženja posla i upravljanja vlastitom karijerom. Pozivamo vas da nam se javite i besplatno sudjelujete na navedenim aktivnostima.

Jedno od odredišta sudionika projekta Alpe Adria Working Mobility bio je i varaždinski CISOK. Nakon boravka u Regionalnom uredu Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje, kolege iz Slovenije, Austrije i Italije posjetili su i naš Centar gdje smo im prezentirali čime se sve bavimo, tko su nam klijenti i s kime sve surađujemo, koje aktivnosti provodimo te kakvi su nam daljnji planovi.
Pregledali su prostor i izložene informativne materijale, nakon čega su se uputili na Fakultet organizacije i informatike gdje su također imali dogovoren radni dio s našim stalnim suradnicima. Svojim su boravkom u Varaždinu bili vrlo zadovoljni.

 
Udruga školskih knjižničara i ove nas je godine uključila kao predavače i sudionike svojega stručnog skupa, koji tradicionalno održavaju na kraju nastavne godine. U sklopu stručnoga skupa održana im je prezentacija pod naslovom „Izazovi karijernoga savjetovanja“ u koju su se aktivno uključili svojim komentarima. Bilo nam je zadovoljstvo sudjelovati u radu jedne vrlo entuzijastične skupine školskih djelatnika te smo za jesen dogovorili daljnje konkretne zajedničke aktivnosti.
 

Stručni tim CISOK-a Varaždin