Listopad u CISOK-u Split

 Obilježit ćemo Tjedan cjeloživotnog učenja, pripremati maturante za odabir studija, a studente za traženje prvog posla. Osmašima ćemo pomagati da donesu prvu odluku u svojoj karijeri,
a radionice vještina traženja posla i poduzetničkih vještina otvorene su za sve građane.

CENTAR ZA INFORMIRANJE I SAVJETOVANJE O KARIJERI SPLIT

AKTIVNOSTI U LISTOPADU
 
 
AKTIVNOST
 
VRIJEME
Do kvalitetnog životopisa u par koraka
(Tjedan cjeloživotnog učenja)
Želite li impresionirati poslodavca? Prvo što sazna o vama, saznat će iz vašeg životopisa, koji zato mora biti jako dobro napisan. A za prvi dojam, popravka nema! Napisati dobar životopis ne mora biti složeno ni teško, što ćete se uvjeriti na ovoj radionici.
2.10. u 11:00
 
Mogućnosti cjeloživotnog obrazovanja u centru CISOK
(Tjedan cjeloživotnog učenja)
Danas je općeprihvaćena činjenica da učenje i osobni i profesionalni razvoj ne prestaju, niti smiju prestati, završetkom formalnog obrazovanja. Mogućnosti cjeloživotnog učenja danas se nude na raznim mjestima. Saznajte koje vam se profesionalne, raznolike i besplatne usluge nude u CISOK-u!
3.10. u 11:00
Europass životopis– moja putovnica za učenje i rad u Europi
Radionica je namijenjena nezaposlenima, svima koji traže posao ili žele studirati u inozemstvu, ali i onima koji bi možda, u nastojanju da „zabljesnu“ prilikom prijave za posao u Hrvatskoj, htjeli istražiti mogućnosti koje im pruža Europass format životopisa. Na radionici ćemo vam, korak po korak, pokazati kako napisati Europass životopis.
24.10. u 11:00
Radionica o društvenom poduzetništvu
Imate li poslovnu ideju? Ili možda imate želju riješiti društvene ili ekološke probleme? Upoznat ćete se s društvenim poduzetništvom, najnovijim konceptom poslovanja koji spaja društvene i financijske vrijednosti. Zatim ćemo vam pomoći smisliti poslovni model za vaše ideje.
 
 
31.10. u 11:00
 
 
Sve radionice su besplatne i održavaju se u vlastitom prostoru.
 
Prijave na radionice: osobnim dolaskom u CISOK: Ulica bana Jelačića 17
    elektronskom poštom:  cisok-split@hzz.hr
 
                                                    telefonskom prijavom: (021) 682-941 682-940