Listopad u CISOK-u Split

 U CISOK-u Split u listopadu vam se nude sljedeće aktivnosti:                                             CISOK SPLIT - LISTOPAD
AKTIVNOST VRIJEME
Predstavljamo usluge CISOK-a
Kako vam CISOK može pomoći u pronalasku zaposlenja, te osobnom razvoju koji vodi i do bolje zapošljivosti? Dođite bez obveze (Bana Jelačića 17 - iza Prokurativa prema zapadu), pogledajte prezentaciju, upoznajte nas i procijenite na licu mjesta hoćete li iskoristiti neke od naših usluga i mogućnosti Centra, koje su profesionalne, besplatne i organizirane upravo za vas!
4.10. u 10:00
Napišite u CISOK-u brzi životopis za brzu prijavu za posao! - NOVO!
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama koje žele, u najkraćem mogućem roku, uz pomoć savjetnica u CISOK-u napisati jednostavan životopis i poslati ga na natječaj za radno mjesto!
10.10. u 10:00
Kako tražiti posao
Prezentacija je namijenjena nezaposlenim osobama. Tražite posao, a ne znate odakle bi počeli? Imali ste prethodna loša iskustva i zanima Vas kakao ih izbjeći? Dođite na prezentaciju, informirajte se o dostupnim institucijama i izvorima informacija vezanim uz posao, te uspješno odgovorite na izazove traženja posla uz pomoć naših stručnih savjeta!
11.10. u 10:00
Istakni se na natječaju za radno mjesto!
Radionica je namijenjena nezaposlenima, kako onima koji tek izlaze na tržište rada, tako i onima koji žele provjeriti znaju li ZAISTA istaknuti svoje kvalitete prilikom pisanja životopisa i molbe za posao.
17.10. u 10:00
Prijava i kreiranje profila u sustavu e-građani i na portalu Burza rada - NOVO!
Na radionici ćete se uz pomoć savjetnica u CISOK-u prijaviti u sustav e-građani i na portal Burza rada, te naučiti kako koristiti brojne mogućnosti ovih dvaju sustava.
19.10. u 10:00
Mogućnosti zapošljavanja u EU 28.10. u 11:00
 
Sve radionice su besplatne i održavaju se u vlastitom prostoru.
 
Prijave na radionice:       osobnim dolaskom u CISOK: Ulica bana Jelačića 17
elektronskom poštom:  cisok-split@hzz.hr
 
telefonskom prijavom: (021) 682-941 682-940