Međunarodni tjedan mladih VIII

Međunarodni tjedan mladih VIII., održava se od 5. do 13. kolovoza 2018. godine.
 
Odluka o Međunarodnom danu mladih donesena je 1999. godine kada je 17. prosinca Generalna skupština Ujedinjenih naroda u svojoj rezoluciji prihvatila preporuke Svjetske konferencije ministra za mlade da 12. kolovoz bude proglašen Međunarodnim danom mladih. Od 2000. godine do danas taj se dan kontinuirano obilježava i to svake godine s drugom temom. Ove godine tema je "Sigurna okolina za mlade".
 
CISOK Bjelovar poziva sve mlade koji još nisu pronašli svoju karijeru, odabrali željeno zanimanje ili pronašli odgovarajući način prezentacije u svijetu rada. Dođite u naš prostor na informiranje i savjetovanje o svojim mogućnostima, interesima i sposobnostima kako bi se što kvalitetnije uključili u svijet rada i ostvarili svoj potencijal.
 
Uz individualno informiranje i savjetovanje te e-alate, u CISOK-u Bjelovar provode se i razne radionice te interaktivna predavanja. U ovom tjednu smo za Vas pripremili sljedeće aktivnosti, a za najavu i sva pitanja slobodno nas kontaktirajte:
 
◦ osobno dolaskom u CISOK
◦ telefonom  (043 639 255) ili
◦ e-mailom (cisok-bjelovar@hzz.hr)

 
AKTIVNOST KOME JE NAMIJENJENO VRIJEME
Vodič za nezaposlene Kratko grupno informiranje za nezaposlene osobama koje se prijavljuju u evidenciju Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Cilj grupnog informiranja je upoznati nezaposlene osobe s pravima i obvezama koje ostvaruju prilikom prijave u evidenciju nezaposlenih te s uslugama CISOK-a Bjelovar. Svaki četvrtak u 10,00 sati
Isplaniraj svoju karijeru Situacija u svijetu rada naglo se mijenja, neke mogućnosti za zapošljavanje se zatvaraju i pojavljuju se nove. Plan karijere ne znači da ćete planirati posao za sljedećih deset godina. Možda želite još raditi na svojim vještinama i interesima, ali zadavanjem ciljeva bližite se ostvarenju karijere. Plan karijere potrebno je napraviti u 6 koraka, mi ćemo vas provesti kroz njih. 10. kolovoza u 10,00 sati