Microsoft Software StartUp Akademija u Šibeniku

Živimo u vremenu u kojem je tehnologija sastavni dio našeg života. Svakodnevno smo okruženi tehničkim i informatičkim inovacijama, izumima koji nam olakšavaju život. Komunikacija nikad nije bila brža, pristup informaciji nikad jednostavniji, a pokretanje vlastitog posla lakše. Međutim, unatoč toj činjenici realnost je često drugačija. Ideje mladih poduzetnika ostaju nerealizirane ili su nekonkurentne na tržištu, a nedostatak prilika i sredstava rezultira time da njihovo znanje i mogućnosti ostaju nepoznate široj javnosti.

Kako bi se ovaj negativni trend zaustavio Microsoft, u suradnji sa partnerima iz zajednice, u Šibeniku su to Grad Šibenik i Veleučilište u Šibeniku, organizira Software Startup Academy, namijenjenu svim mladim, ambicioznim timovima koji će uz pomoć mentora iz struke usavršiti svoju ideju te ju uspješno plasirati na tržište.
Krajnji cilj ove besplatne edukacije je stvaranje proizvoda koji će zadovoljiti potrebe svojih korisnika te mladim poduzetnicima olakšati ulazak u poslovni svijet. 
 

 
Ako imate ideju koju ne znate kako realizirati, ako ste zainteresirani za pokretanje vlastite tvrtke ili imate gotov projekt koji želite predstaviti tržištu – prijavite se i već danas postanite dio Software Startup Academy programa. Nemojte dozvoliti da dobre ideje ostanu samo ideje.

Prijavite se na linku do 01.12.2015.

 
Stručni tim CISOK-a Šibenik