Mladima predstavljen program oživljavanja gradskih kvartova „Kvartash“

 U splitskom CISOK-u 9. prosinca održana je tribina na kojoj je mladim nezaposlenima predstavljen projekt Udruge MOST „Lokalne mreže podrške mladima u riziku – osnaženi, educirani, aktivni, zaposleni“.  To je projekt koji će se tijekom sljedećih dvanaest mjeseci provoditi u Splitu, Zadru i Šibeniku, usmjeren prema mladima s problemima u ponašanju, mladima u riziku, ali i prema općoj populaciji mladih od 15 do 30 godina. U sklopu projekta mladima se nude kreativne radionice, društvene igre, tribine, slušaonice, predavanja i druge aktivnosti.
Projekt svoje ime „Kvartash“ duguje cilju organizatora da oživi gradske kvartove organiziranjem aktivnosti za mlade u prostorijama gradskih kotareva. Ti prostori, koji u poslijepodnevnim satima stoje prazni i neiskorišteni, radom Udruge MOST postaju baze za mlade u njihovim kvartovima, odnosno mjesta gdje mladi imaju svoj prostor za učenje, kreativnost i druženje.
Sve se aktivnosti održavaju u vremenu od 17 do 20 sati svakog utorka, srijede i četvrtka, a oglašavaju svakog ponedjeljka za tekući tjedan na web stranicama:
www.most.hr i www.infozona.hr, te na Facebook stranici Kvartash.
 
 Mreža kvartova obuhvaćenih projektom sve je šira, pa se i mi pridružujemo pozivu „mostovaca“:
                                                               „SVI U KVART!“