Najava aktivnosti u nadolazećem 10. Tjednu cjeloživotnog učenja

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih ove godine, od 26. rujna do 2. listopada, organizira jubilarni, 10. Tjedan cjeloživotnog učenja u Hrvatskoj. Tjedan cjeloživotnog učenja se ove godine provodi pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović i uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Više o samom Tjednu možete pročitati na službenoj web stranici  http://cjelozivotno-ucenje.hr/.
 
CISOK Koprivnica se i ove godine svojim aktivnostima pridružuje obilježavanju Tjedna cjeloživotnog učenja.
 
 
Pripremili smo za sve osobe koje traže posao, a posebice za mlade koji se po prvi puta suočavaju s tržištem rada, nekoliko radionica koje će ih pripremiti za predstavljanje budućem poslodavcu – putem molbe i životopisa, te kroz razgovor za posao.
 
Za sve one koji traže posao i razmišljaju o dodatnim mogućnostima obrazovanja i usavršavanja, a služe se služe računalima, pripremili smo interaktivnu radionicu o on-line alatima koji mogu olakšati potragu za poslom, te daljnjim razvojem karijere. U Knjižničnom kutku će naši kolege iz gradske knjižnice prisutnima predstaviti usluge Knjižnice i njihov web portal putem kojeg korisnici mogu sami pretraživati literaturu i saznati informacije o nizu zanimljivih i korisnih događanja koji im također mogu pomoći u potrazi za (novim) poslom.
 
Detaljan popis aktivnosti možete pronaći ovdje http://www.cisok.hr/UserDocsImages/Koprivnica/TCU 2016_CISOK_za oglasnu ploču i web.pdf
 
Veselimo se zajedničkom radu, učenju i druženju!
 
CISOK Koprivnica