Nova radionica u CISOK-u Varaždin!

Potaknuti interesom i pitanjima naših korisnika, osmislili smo novu radionicu pod nazivom „Molba/prijava/motivacijsko pismo“. Radionica je prvi puta održana danas, a korisnici su nam svojim evaluacijama dali do znanja da ju slobodno možemo uvrstiti u naše redovne aktivnosti.

Primijetili smo da se naši korisnici često pitaju je li ispravno reći molba, zamolba, motivacijsko pismo ili nešto treće. Osim toga, često su zbunjeni razlikom između molbe i životopisa i pitaju se je li molbu uopće potrebno slati. Ako se molba i šalje – što u njoj napisati, a da se ne ponavljaju činjenice koje su ionako već navedene u životopisu. Na današnjoj radionici imali su priliku dobiti odgovore upravo na ova pitanja. Razjasnili smo zbunjenost oko terminologije zamolba/molba/motivacijsko pismo/prijava, govorili o važnosti molbe i njenoj formi. Najviše smo se ipak zadržali na njenom sadržaju, a da bismo sve naučeno utvrdili, na kraju radionice smo pisali molbu za posao iz snova.

Iako je radionica bila otvorena za sve, prisustvovale su joj samo žene koje ovim putem pohvaljujemo na motivaciji i trudu koji su uložile u vlastitu edukaciju. Isto tako koristimo priliku da svim ženama uputimo čestitke povodom nadolazećeg  Međunarodnog dana žena.
 
Stručni tim CISOK-a Varaždin