Nove radionice u CISOK-u Split u rujnu!

Bez obzira jeste li nas tek "pronašli", ili ste već sudjelovali na nekim od naših aktivnosti,
ovog rujna sigurno ćete pronaći nešto za sebe u CISOK-u Split!

 
CISOK Split, raspored aktivnosti za rujan 2016.


AKTIVNOST VRIJEME
1.Predstavljamo usluge CISOK-a – NOVO!
Kako vam CISOK može pomoći u pronalasku zaposlenja, te osobnom razvoju koji vodi i do bolje zapošljivosti? Dođite bez obveze (Bana Jelačića 17 - iza Prokurativa prema zapadu), pogledajte prezentaciju, upoznajte nas i procijenite na licu mjesta hoćete li iskoristiti neke od naših usluga i mogućnosti Centra, koje su profesionalne, besplatne i organizirane upravo za vas!
13.09. u 10:00
2.Kako pobijediti strah od javnog nastupa? – NOVO!
Je li  javni nastup situacija u kojoj prezentirate svoj rad, znanje i sposobnosti, ili je to sredstvo čiji je cilj prenošenje informacija zainteresiranim pojedincima? U onoj mjeri u kojoj se priklanjate prvoj tvrdnji, imat ćete izraženiji strah od javnog nastupa. Na radionici se opremite „alatima“ za bolje nošenje sa situacijom javnog nastupa, naučite aktivno preoblikovati svoje misli i reakcije, i pobijedite strah!
14.09. u 10:00
3.Poslodavci i to pitaju, zar ne? – NOVO!
Neka od pitanja s kojima se znaju susresti kandidati na razgovoru za posao zvuče kao – dobar vic! Međutim, da i vama postave neko od njih, sigurno vam  ne bi bilo do smijeha. Upoznajte se s neobičnim i „čudnim“ pitanjima na razgovoru za posao i naučite kako na njih odgovarati. Predavanje je namijenjeno svim nezaposlenima i onima koji traže posao.
20.09. u 10:00
4.Izradi profil osobne uspješnosti, pokreni se i djeluj! – NOVO!
Radionica je namijenjena nezaposlenima, tražiteljima zaposlenja i ostalima koji žele povećati svoj osjećaj samopouzdanja, te naučiti kako na temelju osobnih kapaciteta stvarati nove poslovne prilike.
22.09. u 10:00
5.Mogućnosti zapošljavanja u EU 23.09. u 11:00
6.AIESEC - Kako do plaćene stručne prakse u inozemstvu?
Predstavljanje programa Global Talent, koji je  namijenjen studentima ili onima koji su diplomirali, a žele steći profesionalno radno iskustvo iz područja svojih studija u međunarodnom okruženju.
26.09. u 16:00
7.Ključ uspjeha – kako se motivirati i pravilno postaviti ciljeve
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao, te onima koji razmišljaju o promjeni u karijeri. Naučite kako pravilno usmjeriti svoju motivaciju, te kako se organizirati i postaviti ciljeve, da biste bili uspješni u svemu što želite postići (pa tako i u pronalasku zaposlenja)!
Radionica se održava u sklopu obilježavanja Tjedna cjeloživotnog učenja.
28.09. u  14:00
8.Volontiranjem do zaposlenja – NOVO!
Volontiranje nije besplatno, ono je – neprocjenjivo! Pomažući drugima, potpomažemo osobni razvoj, stječemo radno iskustvo, otvaramo nove mogućnosti, životne i poslovne. Kako napraviti prve korake u iskustvo volontiranja, te kako volontiranjem doći do „pravog“ posla? Prezentacija je namijenjena  svim nezaposlenima, a osobito mladima bez radnog iskustva, te dugotrajno nezaposlenima, a održava se u sklopu obilježavanja Tjedna cjeloživotnog učenja.
29.09. u 14:00

 
 
Sve radionice su besplatne i održavaju se u vlastitom prostoru.
 
Prijave na radionice:      
 
 
osobnim dolaskom u CISOK: Ulica bana Jelačića 17

elektronskom poštom:  cisok-split@hzz.hr
 
telefonskom prijavom: (021) 682-941 682-940

Očekujemo vas u CISOK-u!

Tim CISOK-a Split