Novogodišnje odluke

Dragi postojeći i budući korisnici,

Nova godina je najčešće vrijeme razmatranja postignutog u proteklom razdoblju i planiranja novih pobjeda. Kako biste u 2019.osvarili svoju  želju, sada je vrijeme da ju pretvorite u cilj(eve) i niz koraka koji će vas dovesti do njezinog ostvarenja. Neka Vaš cilj bude konkretan, mjerljiv, izazovan, vremenski određen i vama važan. Zamislite kako ostvarujete svoj cilj te kako se pritom osjećate. Razmislite i o potencijalnim preprekama koje se mogu pojaviti te mehanizmima za njihovo prevladavanje.

Tijekom siječnja možete se priključiti našim radionicama koje se bave jačanjem vještina upravljanja karijerom. Tri ključna koraka u aktivnom traženju posla – samprocjena, pisanje životopisa i molbe te predstavljanje na razgovoru s poslodavcem teme su i naših radionica. Također se možete uključiti u radionicu o pisanju životopisa u Europass formatu koju provodi savjetnica iz Agencije za mobilnost i programe EU! Uz to, na početku godine imate priliku razmisliti o smjeru svoje karijere na radionici Plan razvoja karijere. Unaprijedite svoje komunikacijske vještine i suočite se s eventualnom nelagodom na radionicama Kako prevladati strah od javnog nastupa i Naučite slušati pogledom! – važnost neverbalne komunikacije.
Javite nam se i dogovorite termin individualnog savjetovanja kako bismo Vam pomogli da ostvarite svoje potencijale.

Ovom prilikom želimo svim korisnicima zahvaliti na ukazanom povjerenju i suradnji u protekloj godini. Veselimo se daljnjem zajedničkom radu!