Održan 9. Tjedan psihologije u CISOK-u Zadar

U sklopu obilježavanja 9. Tjedna psihologije u Hrvatskoj, CISOK Zadar je u razdoblju od 15. do 21. veljače održao nekoliko zanimljivih radionica i predavanja. Kroz različite aktivnosti u sklopu Tjedna psihologije nastoji se široj zajednici približiti različite teme i pružiti korisni savjeti vezani za određenu problematiku u domeni psihologije.

Tjedan psihologije u CISOK-u Zadar obilježen je četirima radionicama.  Radionicom ''Kako se predstaviti u dvije minute'' stavio se naglasak na sažeto, pažljivo isplanirano i dobro uvježbano izlaganje o sebi u trajanju do 2 minute, kako bi se korisnici što bolje predstavili potencijalnom poslodavcu. Vještine, postignuća i radno iskustvo boljom samoprezentacijom dobivaju veću pažnju poslodavca, a moguće i veće šanse dobivanja posla.

Cilj radionice ''Predrasude o svijetu rada- izazov u startu'' bio je poljuljati neke od uvriježenih negativnih stavova o svijetu rada koji su često i kočnica u djelovanju na radnom mjestu, ali i u potrazi za poslom.  Povećanje razine svijesti o vlastitoj radnoj ulozi i ponašanju sa sobom povlači i shvaćanje važnosti postavljanja ciljeva i prioriteta na poslu.

Radionica ''M.U.D.R.O. postavljanje ciljeva'' bila je odlična prilika za učenje postavljanja S.M.A.R.T. (M.U.D.R.O.) ciljeva te bolje upravljanje vlastitim vremenom i energijom. Posljednja radionica ''Osobine koje traže poslodavci'' osmišljena je za korisnike da riješe upitnik procjene osobina, upoznaju svoje jake strane i osobine koje mogu dodatno razviti kako bi postali privlačniji poslodavcu.


Za sve detaljne informacije slobodno nas kontaktirajte putem telefona 023/311-949 ili slanjem e-maila na cisok-zadar@hzz.hr.
Vidimo se u CISOK-u Zadar!