Održana posljednja radionica u sklopu projekta "Uključivanje + uživanje= zapošljavanje"

Projekt "Uključivanje + uživanje=zapošljavanje" sufinanciran je od strane Europske Unije, a mjesto provedbe je Vukovarsko-srijemska županija. Glavni cilj projekta je zadovoljiti potrebe lokalne zajednice na način da se stvore održivi gospodarski i socijalni uvjeti kroz osnivanje Volonterskog centra u Županji i poticanje volontiranja na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini. Volontiranje se promiče u svrhu zapošljavanja, posebno socijalno ugroženih skupina.
Sudionici na radionici učili su pravila pisanja molbe i životopisa te načine kvalitetnog predstavljanja poslodavcima kroz simulaciju intervjua za volonterski angažman. Također su upoznati sa svrhom i ciljem projekta te im je ponuđena mogućnost daljnjeg uključivanja u bazu potencijalnih volontera. Dio sudionika bili su maturanti Tehničke škole Županja koji su po prvi puta pisali svoje životopise i zamolbe.
Svi sudionici izrazili su zadovoljstvo održanom radionicom i smatraju kako im je sadržaj radionice bio iznimno koristan za buduću potragu za poslom.