Održane prve radionice u CISOK-u Varaždin

CISOK Varaždin otvoren je za sve građane nešto više od mjesec dana. Od otvorenja do sada održali smo 5 radionica te posebno obilježili Međunarodni dan mladih. Na održanim radionicama, građani su mogli pobliže upoznati CISOK i njegove aktivnosti, ali i  bolje upoznati sebe kroz korištenje Upitnika samoprocjene osobina ličnosti povezanih s poslom te programa za profesionalno usmjeravanje „Moj izbor“. Isto tako, građani su imali priliku saznati što znači aktivno upravljati svojom karijerom te naučiti vještine su nam za to potrebne.
U našem CISOK-u prigodno smo obilježili i Međunarodni dan mladih (12.08.2013.) upoznavanjem naših mladih korisnika sa mogućnostima rada, obrazovanja i stipendiranja u zemljama EU te s portalom EURES. Pomogli smo im u istraživanju mogućnosti zapošljavanja u pojedinoj zemlji članici Europske unije  te  u analizi vlastite spremnosti za rad ili obrazovanje u Europi.
Naši dosadašnji korisnici imaju izuzetno pozitivne dojmove o CISOK-u te redovito pohvaljuju ideju o otvaranju centra ove vrste. Navode da se u našem prostoru osjećaju ugodno, a o njihovom zadovoljstvu našim uslugama govore i vrlo visoke ocjene do sada održanih aktivnosti. 
Stručni tim CISOK-a Varaždin