Ožujak u CISOK-u Split

 Aktivnosti CISOK-a Split u ožujku pogledajte u nastavku…

CENTAR ZA INFORMIRANJE I SAVJETOVANJE O KARIJERI SPLIT
AKTIVNOSTI U OŽUJKU
 
 
AKTIVNOST
 
VRIJEME
Radionica o društvenom poduzetništvu
Imate li poslovnu ideju? Ili možda imate želju riješiti društvene ili ekološke probleme? Upoznat ćete se s društvenim poduzetništvom, najnovijim konceptom poslovanja koji spaja društvene i financijske vrijednosti. Zatim ćemo vam pomoći smisliti poslovni model za vaše ideje.
01.03. u 11:00
 
Izaberi pametno – izaberi deficitarno!
Akcija promoviranja deficitarnih zanimanja u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Predstavljanje vode predstavnici CISOK-a Split, Hrvatske obrtničke komore SDŽ te srednjih škola koje osposobljavaju učenike za deficitarna zanimanja. Predstavljanja se održavaju u 9 osnovnih škola, a namijenjena su roditeljima i zainteresiranim učenicima. U OŠ Bijaći predstavit će se Obrtna tehnička i Obrtnička škola, a u OŠ Mejaši Škola za grafiku, dizajn i održivu gradnju i Klesarka škola.
1.3. u 18:00
(u OŠ Bijaći)
 
21.3. u 18:00
(u OŠ Mejaši)
Napišite u CISOK-u brzi životopis za brzu prijavu za posao!
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama koje žele, u najkraćem mogućem roku, uz pomoć savjetnica u CISOK-u napisati jednostavan životopis i poslati ga na natječaj za radno mjesto!
12.03. u 11:00
29.03. u 11:00
Moje dijete pred izborom srednje škole – predavanje za roditelje
Savjetnice CISOK-a informirat će vas i savjetovati kako kao roditelj možete pomoći svom djetetu u donošenju jedne od najvažnijih odluka u životu – one o izboru srednje škole odnosno budućeg zanimanja.
 
 
21.03. u 16:30
AIESEC - Kako do plaćene stručne prakse u inozemstvu?
Predstavljanje programa Global Talent, koji je  namijenjen studentima ili onima koji su diplomirali, a žele steći profesionalno radno iskustvo iz područja svojih studija u međunarodnom okruženju.
 
 
26.03. u 16:00
 
 
Sve radionice su besplatne.
 
Prijave na radionice: osobnim dolaskom u CISOK: Ulica bana Jelačića 17elektronskom poštom: cisok-split@hzz.hr ili telefonskom prijavom: (021) 682-941 682-940