Ožujak u CISOK - u Zadar

 Dragi korisnici,
 
CISOK Zadar i u ožujku nastavlja sa organizacijom i provođenjem raznih radionica i predavanja vezanih za profesionalno usmjeravanje, razvoj karijere,
razvoj poduzetničkih vještina te razvoj vještina traženja posla.


Pozivamo vas da nam se pridružite!
 
KADA?
RADIONICA  
Svake
srijede u
10h
„Molba i životopis – ulaznica u sv
ijet rada“
Pronašli ste zanimljiv oglas ili se želite samoinicijativno predstaviti poslodavcu? Kvalitetno napisan životopis i molba su prvi korak u aktivnom traženju posla. Prikažite svoje obrazovanje, radno iskustvo i sposobnosti na jednostavan i učinkovit način.
Svakog
četvrtka u
10h
„Intervju - istakni se, osvoji poslodavca“
Kako se pripremiti za intervju? Koja su najčešća pitanja poslodavca, te kako na njih odgovoriti? Pripremite se za intervju i pokažite da ste upravo vi pravi kandidat za željeno radno mjesto.
15.03.
10h
„Brza prijava na natječaj putem on-line profila“
Sve više poslodavaca kao način prijave na oglas navodi „brzu prijavu“ putem svog on-line profila na raznim portalima za traženje posla. Na radionici ćemo vam pokazati gdje i kako otvoriti profil, način izrade i popunjavanja profila te kako se prijaviti na natječaj koristeći „brzu prijavu“.
16.03.
16h
„M.U.D.R.O. postavljanje ciljeva“
Postavljanje ciljeva je vještina koja je jednako važna u privatnom životu kao i na poslu. Omogućuje nam da odredimo prioritete te bolje upravljamo svojim vremenom i energijom. Ova radionica je odlična prilika da naučite postaviti S.M.A.R.T. (M.U.D.R.O.) ciljeve i već sada napravite prvi korak da vam 2016. bude uspješna i produktivna.
     18.03.
10h
„Osobine koje traže poslodavci“
Koje osobine radnik treba imati da bi bio privlačan većini poslodavaca? Na radionici riješite upitnik  procjene osobina, upoznajte svoje jake strane, i osobine koje možete dodatno razviti kako biste se postali privlačniji poslodavcima.
29.03.
13h
"Poduzetništvo, je li to za mene?"
Saznajte kako razraditi poduzetničku ideju, te koje karakteristike čine dobrog poduzetnika.
 
 
Molimo vas da svoj dolazak najavite:
  • osobno dolaskom u CISOK (Polačišće 3, 23000 Zadar)
  • telefonom (023/ 311-9498)
  • e-mailom (cisok-zadar@hzz.hr)
Sudjelovanje na svim aktivnostima CISOK-a je besplatno!