Područni ured Bjelovar na Danima poslova u turizmu

Manifestacija Dani poslova u turizmu održat će se u Zagrebu, 25. siječnja 2019. godine. U skladu s tim, Područni ured Bjelovar pruža mogućnost organiziranog posjeta. Pri tome je naglasak stavljen na nezaposlene osobe u evidenciji HZZ-a koje su uključene u obrazovanje u djelatnosti turizma i ugostiteljstva, osobe koje imaju zanimanja ili zvanja u području turizma i ugostiteljstva te učenike završnih razreda srednjih škola ugostiteljsko-turističkog usmjerenja. Štoviše, odlasku na manifestaciju se mogu priključiti svi oni koji su zainteresirani za rad u sezoni ili žele dodatne informacije u vezi sa sezonskim radom.

Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri Bjelovar pruža mogućnost svim polaznicima da u nadolazećem razdoblju zajedno sa savjetnicom izrade životopis u Europass formatu.
U petak, 18. siječnja u 9,00 i 13,00 sati provest će se grupne radionice izrade Europassa i pripreme za predstavljanje poslodavcu. Radionice će se provesti i u utorak, 22. siječnja u 9,00 i 13,00 sati. Polaznici će uz stručnu pomoć sastaviti vlastiti životopis te ga imati spremnog u više primjeraka za Dane poslova u turizmu.

Nastavno tome, za učenike srednje škole planirane su radionice o izradi Europassa i tržištu rada.


Za dodatne informacije možete se javiti na Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Bjelovar ili u Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri u Bjelovar.