Područni ured Slavonski Brod na Danima poslova u turizmu

Manifestacija Dani poslova u turizmu održat će se u Osijeku, 18. siječnja 2019. godine. U skladu s tim, Područni ured u Slavonskom Brodu pruža mogućnost organiziranog posjeta manifestaciji. Pri tome je naglasak stavljen na nezaposlene osobe u evidenciji HZZ-a koje su uključene u obrazovanje u djelatnosti turizma i ugostiteljstva, osobe koje imaju zanimanja ili zvanja u području turizma i ugostiteljstva te učenike završnih razreda srednjih škola ugostiteljsko-turističkog usmjerenja. Štoviše, odlasku na manifestaciju se mogu priključiti svi oni koji su zainteresirani za rad u sezoni ili žele dodatne informacije u vezi sa sezonskim radom.

Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri u Slavonskom Brodu pruža mogućnost svim polaznicima da, u razdoblju između 7. i 17. siječnja, zajedno sa savjetnicom izrade životopis kojim će se, na licu mjesta, što kvalitetnije predstaviti potencijalnim poslodavcima. Nastavno tome, za učenike srednje škole planirane su radionice o izradi životopisa i tržištu rada, a koje bi se održale prije samog polaska.

Za dodatne informacije možete se javiti na Hrvatski zavod za zapošljavanje u Slavonskom Brodu ili u Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri u Slavonskom Brodu.