Pomoć u donošenju karijernih odluka u CISOK-u Varaždin

 S prvom važnijom odlukom u svojoj karijeri uskoro se susreću učenici završnih razreda osnovnih škola, koji se vrlo rado odazivaju na naše radionice pod nazivom „Moj prvi profesionalni odabir“. Znaju da je vrijeme konačne odluke sve bliže te rado koriste sve dodatne izvore informacija i pomoći kako bi bili sigurni da će njihova odluka biti prava. Tako su u ovom i slijedećem tjednu popodneva u CISOK-u ispunjena radionicama za osmaše.
No, važne karijerne odluke nisu samo predmet razmišljanja osmaša. S njima se susreću i srednjoškolci, studenti, zaposleni i nezaposleni. Neke karijerne odluke  je vrlo lako donijeti, no neke zahtijevaju dublje promišljanje. Ostati zaposlen na starom radnom mjestu pod cijenu svakodnevnog nezadovoljstva ili se upustiti u traženje novog posla. I dalje pokušavati tražiti posao u svojoj struci ili naučiti nešto novo, pokušati tražiti posao u drugom području? Upisati fakultet ili tražiti posao?...
Ako se i vi osobno susrećete s nekima od ovih ili sličnih pitanja, ovdje smo za vas. Javite nam se, prijavite se na individualno savjetovanje ili neku od planiranih grupnih aktivnosti. U CISOK-u ćete dobiti stručnu pomoć i podršku kako bi vas vaše karijerne odluke dovele upravo do onih ciljeva koje želite ostvariti.
 
Stručni tim CISOK-a Varaždin