Posjetite CISOK Split u siječnju!

 
AKTIVNOST VRIJEME
Napišite u CISOK-u brzi životopis za brzu prijavu za posao!
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama koje žele, u najkraćem mogućem roku, uz pomoć savjetnica u CISOK-u napisati jednostavan životopis i poslati ga na natječaj za radno mjesto!
7.1. u 10:30
21.1. u 10:30
Poduzetništvo – je li to za mene?
Razmišljate li o tome da otvorite vlastiti obrt, trgovačko društvo, slobodnu profesiju, poljoprivredno gospodarstvo ili kućnu radinost? Provjerite na ovoj radionici svoje poduzetničke sposobnosti!
8.1. u 11:00
Tribina Samozapošljavanje – korak naprijed, natrag dva?
Koje mjere HZZ nudi i kakva je procedura za dobivanje poticaja? Koliko treba uložiti za samozapošljavanje? Je li nemoguća misija pokriti sve troškove? Jesu li neka područja poslovanja isplativija od drugih? Koliko samozaposlenih odustane, a koliko ih uspije proširiti posao? Odgovore na ova i slična pitanja  dobit ćete od stručnjaka iz HZZ-a, kao i od mladih poduzetnika koji su se samozaposlili i koji imaju najbolje savjete iz prve ruke!
16.1. u 12:30
Radionica o Europskom socijalnom fondu
Na radionici će se prezentirati Europski socijalni fond i mogućnosti koje nudi. Kako ide proces od ideje za projekt preko prepoznavanja natječaja koji odgovara ideji i procedure same prijave projekta. Na primjerima dobre prakse (odobreni i provedeni projekti) će se pobliže objasniti koje su obveze i mogućnosti korisnika kojima su projekti odobreni.
23.1. u 12:30
Informiraj se o natječajima i projektima za mlade
Na edukativnoj radionici sudionici će imati priliku naučiti više o projektima za mlade, upoznati se s vrstom natječaja i donatorima te natječajnom dokumentacijom. Cilj edukacije je sudionicima pružiti osnovne informacije o projektima te potaknuti ih na pisanje i prijavljivanje projekata. Fokus će biti na upoznavanju s lokalnim i nacionalnim natječajima (natječaji gradova, ministarstva i EU fondova).
30.1. u 12:30
 
Sve radionice su besplatne.
Prijave na radionice: osobnim dolaskom u CISOK: Ulica bana Jelačića 17, elektronskom poštom: cisok-split@hzz.hr ili telefonom: (021) 682-941 682-940