Posjetite zagrebački CISOK i tijekom ljetnih mjeseci

Tijekom ljetnih mjeseci zagrebački CISOK provodi razne aktivnosti. Uz provjereno popularne i korisne radionice, tražitelji zaposlenja (nezaposlene osobe, zaposlene osobe, studenti itd.) moći će sudjelovati i u nekoliko novih radionica koje su osmišljene na temelju sugestija i čestih upita korisnika.

Cilj radionice Kako se riješiti straha od javnog nastupa je prepoznati znakove socijalne anksioznosti, definirati strah od javnog nastupa te kroz vježbe naučiti kako se nositi sa strahom i unaprijediti  svoje prezentacijske vještine.

Na radionici Kako biti dobar timski igrač sudionici će osvijestiti vlastitu ulogu u timu te upoznati njezine prednosti i moguće nedostatke. Uz to, naučit će kako se donose odluke u timu, a kroz vježbu iskusiti timsko rješavanje problema.

Radionica Postavljanje ciljeva odgovara na pitanja zašto je bitno pravilno postaviti svoje ciljeve i kako se to može postići. Sudionici će kroz radionicu detaljno raditi na postavljanju, planiranju i analiziranju vlastitog cilja.

Također, kao i dosada, vrata Centra otvorena su svima zainteresiranima za razvoj vlastite karijere. Uz razgovor sa savjetnikom i sudjelovanje na grupnim aktivnostima, posjetitelji mogu ispuniti razne upitnike samoprocjene, pregledati sliku tržišta rada, proučiti info materijale te koristiti računalo u svrhu traženja posla.