Poziv na fokus grupu s mladima u Vukovaru

Naime, u proteklom mjesecu nekoliko organizacija civilnog društva uz veliku potporu volonetra i volonterki, provelo je na području Slavonije i Baranje istraživanje na ovu temu te bismo s vama rado prokomentirali rezultate i došli do zajedničkih zaključaka i preporuka za daljni rad i razvoj volonterstva te unaprjeđenje vrednovanja volonterskog angažmana.
Vaše iskustvo i mišljenje od velike su nam važnosti te vas stoga od srca pozivamo da se odazovete i sudjelujete u fokus grupi koja će se 09.07.2015. s početkom u 11 sati, održati u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje u prostorijama CISOK-a, Vladimira Nazora 12 u Vukovaru.

Inače provedeno istraživanje, kao i organizacija ove fokus grupe i aktivnosti koje će uslijediti nakon toga, zajednički provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje u suradnji s Volonterskim centrom Osijek, Projektom građanske demokratske inicijative iz Belog Manastira, Informativno pravnim centrom iz Slavonskog Broda te Udrugom Oppidum iz Požege na području Slavonije i Baranje, a u sklopu projekta „Vrijedim za dvoje“ financiranog sredstvima Europske unije kroz programa Erasmus+.

 

Popunjenu prijavnicu možete poslati faxom na broj: 032/441-612 ili e-mailom na volonterski-vukovar@proni.hr Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , najkasnije do utorka 07.07.2015.