Predstavljanje mogućnosti studiranja u inozemstvu u CISOK-u Varaždin

U četvrtak, 14.12.2017. u 13:00 sati u Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) Varaždin održati će se predstavljanje mogućnosti studiranja u inozemstvu.
Predstavljanje mogućnosti školovanja u inozemstvu prvenstveno je namijenjeno učenicima srednjih škola koji razmišljaju o nastavku školovanja izvan Hrvatske.
 
Ne znaš koji fakultet upisati? Koju zemlju odabrati? Kakvi su uvjeti za upis u pojedinim zemljama? A što s troškovima života i mogućnostima za rad? Kada su rokovi i kako na vrijeme prikupiti kvalitetnu dokumentaciju i uspješno se prijaviti? Koji test jezika je potreban i do kada ga treba položiti? Kako ćeš pronaći smještaj? Sve su to pitanja na koja možeš dobiti odgovor upravo na ovom predavanju.
 
Ukoliko razmišljaš o studiranju u inozemstvu, ovo je prava prilika za dobivanje konkretnih informacija o mogućnostima koje su pred tobom.
Prisustvovanje na predavanju je besplatno, a dolazak je potrebno je najaviti na broj 042 302 179 ili e-mail adresu cisok-varazdin@hzz.hr najkasnije do 12.12.2017.
 
Dođi, iskoristi priliku, slušaj i pitaj sve što te zanima o studiranju u inozemstvu!
Stručni tim CISOK-a Varaždin