Predstavljanje srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije

Dragi osmaši splitsko-dalmatinske županije! Od 11. do 15. svibnja dođite u CISOK, Bana Jelačića 17 u Splitu,  na predstavljanje srednjih škola. Posjetite i Otvoreni dan srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije,  5. svibnja od 10 do 18 sati u sportskoj dvorani Obrtne tehničke škole u Plančićevoj 1 u Splitu, na kojem također možete posjetiti i CISOK-ov štand. 
 
U splitskom CISOK-u od ponedjeljka, 11. svibnja, do petka, 15. svibnja, predstavit će se većina javnih i privatnih srednjih škola splitsko-dalmatinske županije. To je projekt Ureda državne uprave u Splitsko-dalmatinskoj županiji, Odjela za prosvjetu, kulturu i tehničku kulturu, u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područnim uredom Split, te Vijećem učenika Županije.

Zainteresiranim učenicima i njihovim roditeljima svaka škola će se predstaviti u otprilike pola sata, prezentacijama, video-spotovima i informativnim materijalom. Nekoliko profesora predstavit će školu i njene programe, a o svojim iskustvima govorit će i učenici škole. I jedni i drugi rado će odgovoriti na sva vaša pitanja. Iskoristite priliku i na ovaj način se podrobno i „iz prve ruke“ informirajte o svemu što vas zanima prije upisa.

Dvoumite li se između nekoliko srednjoškolskih programa, ovo je dobra prilika da dođete na predstavljanje škola koje vas zanimaju, te prikupite i usporedite sve važne informacije, kako biste mogli lakše i kvalitetnije donijeti konačnu odluku o upisu. Škole srodnih programa na rasporedu su jedna za drugom isti dan. 

Na Otvorenom danu srednjih škola 5. svibnja u sportskoj dvorani Obrtne tehničke škole svoj štand imat će gotovo 30 škola, te CISOK i Vijeće učenika splitsko-dalmatinske županije. Ako ste još vrlo daleko od odluke gdje se upisati i ne znate točno što se sve uopće nudi u srednjim školama u Županiji, posjet Otvorenom danu srednjih škola  prava je odluka za vas. Tu ćete na jednom mjestu moći upoznati gotovo čitavu ponudu srednjoškolskih programa, jer će se svaka škola predstaviti svojim štandom.

Na štandu CISOK-a na Otvorenom danu osmaši i njihovi roditelji mogu se predbilježiti za individualno savjetovanje s psihologinjama – savjetnicama u CISOK-u o upisu u srednju školu, kao i za grupno informiranje „Početak moje karijere“, koje će CISOK savjetnice održati za osmaše i njihove roditelje u ponedjeljak, 18. svibnja i u ponedjeljak, 25. svibnja, u 16.30. sati, u prostorijama CISOK-a, Bana Jelačića 17.
 
Raspored predstavljanja škola u CISOK-u možete pogledati ovdje.