Predstavljanje zanimanja iz područja likovne umjetnosti u CISOK-u Osijek

  Predstavljanje zanimanja će biti osobito korisno srednjoškolcima koji svoje buduće obrazovanje i karijeru vide u likovnom umjetničkom području i zanimanjima, jer će nakon završetka prezentacije srednjoškolci moći postavljati pitanja profesorima Umjetničke akademije u Osijeku o modelima studiranja, te mogućnostima zapošljavanja nakon studiranja.

Tijekom predstavljanja bit će govora i o programima koji će biti izvedeni na "Zimskom likovnom kampu", a dio su cjeloživotnog učenja Odsjeka za likovnu umjetnosti UAOSa namijenjeni prvenstveno učenicima srednjih škola, no otvoreni su svim zainteresiranim osobama bez obzira na njihovu dob, te znanje i vještine.

Svi sudionici predstavljanja u CISOKu bit će u mogućnosti odmah se prijaviti na "Zimski likovni kamp" i tako osigurati svoje mjesto u skupinama koje će imati ograničeni broj polaznika, a samo u ovom promotivnom terminu bit će besplatan svim sudionicima.

"Zimski likovni kamp" bit će održan u prostoru Kampusa tijekom zimskih praznika, od 5. do 10. siječnja 2015. godine, kao promotivni program cjeloživotnog učenja Umjetničke akademije u Osijeku i vodit će ga nastavnici Odsjeka za likovnu umjetnost UAOSa. Imat će tri glavna modula "Uvod u crtanje kompozicije", "Uvod u crtanje portreta" i "Uvod u povijest umjetnosti i likovnu kulturu".

Tijekom trajanja "Zimskog likovnog kampa" sudionici će posjetiti i sve odsjeke Umjetničke akademije u Osijeku, imat će mogućnosti promatrati izvođenje praktične nastave, upoznati prostor Akademije, te izravno razgovarati sa studentima, asistentima i profesorima o modelima i sadržaju studiranja, te o mogućnostima zapošljavanja i razvoja umjetničke karijere.

Sudjelovanje na predstavljanju je besplatno, a potrebno ga je potvrditi na telefon 031/201-149 ili na e-mail cisok-osijek[at]hzz[dot]hr.