Prijavite se u „Školu kontrole ljutnje“ u CISOK-u Varaždin!

 


Gubitak posla, nezaposlenost, konflikti na poslu ... i brojna druga slična iskustva vrlo lako izazivaju ljutnju osobito ako se ta iskustva doživljava kao nepoštena i osobna.  No, ljutnja ne rješava problem, već često vodi novim problemima: onim vezanim uz odnose s drugim ljudima i onima vezanim sa zdravljem.
CISOK Varaždin u suradnji sa psihologinjom Obiteljskog centra Varaždinske županije, Jasenkom Barković, za svoje korisnike organizira Školu kontrole ljutnje. Škola kontrole ljutnje namijenjena je svim odraslim osobama koje žele povećati svoja znanja i vještine vezane uz kontrolu ljutnje i rješavanje problema na socijalno prihvatljiv način.
Škola kontrole ljutnje je ciklus od 6 radionica, a prva radionica će se održati 12.11.2013. u 10:00 sati u prostorijama CISOK-a Varaždin (Ul. Ivana Kukuljevića 12).
Za sudjelovanje u Školi kontrole ljutnje možete se prijaviti telefonski na broj 042 302 179, e – mailom na adresu cisok-varazdin@hzz.hr  ili osobno u prostorijama CISOK-a Varaždin svakim danom od 8 do 20 sati.
 
Stručni tim CISOK-a Varaždin