Priprema za tržište rada - radionica za studente pedagogije

Zahvaljujući dugogodišnjoj kvalitetnoj suradnji s Odjelom za pedagogiju Sveučilišta u Zadru započeli smo s provedbom još jedne korisne aktivnosti za njihove studente.
U CISOK-u Zadar održali smo radionicu pripreme za tržište rada za studente druge godine diplomskog studija. Kako ih svega nekoliko koraka dijeli od stjecanja zvanja magistra/magistre pedagogije upoznali smo ih s ključnim informacijama potrebnim da što efikasnije zaplove u svijet rada i postave dobre temelje za razvoj karijere.
Radionica je započela prezentacijom Mjera za stjecanje prvog radnog iskustva koju je održao stručni savjetnik iz Odsjeka za aktivnu politiku zapošljavanja. U nastavku radionice studenti su se upoznali s aktualnim prilikama i trendovima na tržištu rada te saznali koje vještine i kompetencije su danas potrebne za uspješno upravljanje karijerom. U završnom dijelu radionice dobili su korisne savjete kako stečena znanja i vještine uspješno prezentirati poslodavcu.
Studenti su ispunjenim evaluacijama izrazili zadovoljstvo prezentiranim temama, a mi se već sada se veselimo radionicama koje imamo u planu za sljedeću generaciju studenta.