Pripreme za sezonsko zapošljavanje

Iako se možda čini da je turistička sezona daleko, sad je vrijeme kada trebate napraviti bitne korake u pripremi za aktivno traženje posla u turizmu i ugostiteljstvu. Na burzi rada Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, web portalima za tražnje posla i specijaliziranim internet stranicama za turističku ponudu poslova već su objavljeni oglasi za zapošljavanje različitih profila radnika - kuhara, sobarica, turistički animatora, voditelji restorana...

Reagirajte na vrijeme i prijavite se na radionice koje Vam mogu pomoći u pripremi za sezonsko zapošljavanje.

 

 
22.01. 2015. u 10 sati
"PRIJAVLJIVANJE NA NATJEČAJ PUTEM E-MAILA"

Sve više poslodavaca navodi e-mail kao kontakt i način prijave. Naučite otvoriti svoj korisnički račun, služiti se e-mailom kao sredstvom prijave i savladajte pravila pisane komunikacije. Saznajte što treba napisati u naslovu e-maila, koja vrsta dokumenata se prilaže u e-mail, što napisati u e-mailu kada su molba i životopis u prilogu i slične informacije.

23.01.2015 u 10 sati
"EUROPASS ŽIVOTOPIS"

Naučite pisati životopis u on-line aplikaciji i predstavite Vaše vještine i kvalifikacije na djelotvoran i razumljiv način.

27.01.2015. u 10 sati
"KAKO SE PREDSTAVITI U 2 MINUTE"

Cilj radionice je naučiti kako se kvalitetno predstaviti poslodavcu u kratko vrijeme te ga zainteresirati da čuje nešto više o vama. Radionica služi i kao dobra priprema za odgovor na možda najteže pitanje intervjua za posao - recite mi nešto o sebi te u slučajevima kada je način prijave za posao putem telefona. 
 

Prijaviti se možete pozivom na broj telefona 023/311-949, e-mailom na cisok-zadar@hzz.hr ili osobnim dolaskom u CISOK, Polačišće 3 (nasuprot TC Relja).


Vidimo se u CISOK-u Zadar!