Program CISOK-a Zadar u kolovozu

Dragi korisnici,

U mjesecu kolovozu nastavljamo s provjerenim radionicama.

Kako bi vam naše najposjećenije aktivnosti učinili još dostupnijima, radionice "Pisanje molbe i životopisa" i "Intervju za posao" od srpnja održavaju se svakog tjedna u istom terminu, odnosno srijedom i četvrtkom u 10 sati.

Stoga, ne propustite svoju priliku i pripremite se aktivno za jesen, bilo da izlazite iz sezonskog zaposlenja, aktivno tražite posao, tek ste završili obrazovanje ili vas interesiraju mogućnosti samozapošljavanja.

Prijavu možete ostvariti putem:
  • Telefona 023/311-949
  • E-mailom cisok-zadar@hzz.hr 
  • Osobnim dolaskom na adresu Polačišće 3 (nasuprot TC Relja)

Veselimo se vašem dolasku!


KADA? RADIONICA
04.08.
10h
 „Kako otkriti što znam i želim raditi?“
Stekli ste određeno zvanje, imate zanimanje (ekonomist, računalni tehničar, kuhar...). Što sve znate? Što i gdje možete raditi? Prepoznajte svoj potencijal i pronađite posao koji vam odgovara.
10.08.
10h
„Kako istraživati tržište rada i pronaći posao?“
Gdje se objavljuju natječaji? Tko vam sve može pomoći u traženju posla? Ako ne možete nabrojiti više od 4 načina traženja posla onda je ovo radionica za Vas.
Svake
srijede u
10h
„Pisanje molbe i životopisa“
Pronašli ste zanimljiv oglas ili se želite samoinicijativno predstaviti poslodavcu? Kvalitetno napisan životopis i molba su prvi korak u aktivnom traženju posla. Prikažite svoje obrazovanje, radno iskustvo i sposobnosti na jednostavan i učinkovit način.
Svakog
četvrtka u
10h
„Intervju za posao“
Kako se pripremiti za intervju? Koja su najčešća pitanja poslodavca, te kako na njih odgovoriti? Pripremite se za intervju i pokažite da ste upravo vi pravi kandidat za željeno radno mjesto.
18.08.
10h
 
„Imate samo jednu priliku za ostavljanje prvog dojma“
Koliko pažnje tijekom razgovora posvećujete neverbalnoj komunikaciji? Imate li razrađenu taktiku predstavljanja poslodavcu? Na ovoj radionici naučite „pročitati“ poslodavca i ostavite dojam idealnog radnika u željenoj firmi. 
 
24.08.
10h
„Europass životopis“
Ako razmišljate o mogućnostima zapošljavanja u inozemstvu, Europass je forma životopisa prihvaćena u većini zemalja Europske unije. Predstavite inozemnom poslodavcu Vaše vještine i kvalifikacije na djelotvoran i razumljiv način.
25.08.
13h
"Poduzetništvo, je li to za mene?"
Saznajte kako razraditi poduzetničku ideju, te koje karakteristike čine dobrog poduzetnika.
28.08.
10h
„Volontiranjem do posla!“
Saznajte više o tome kako postati volonter i različitim načinima volontiranja. Informirajte se o prednostima volontiranja koje mogu povećati vaše mogućnosti za zapošljavanje.