Proljeće u CISOK-u Varaždin

Protekla dva tjedna u CISOK-u Varaždin bila su vrlo aktivna.
Naše aktivnosti i usluge detaljnije smo predstavili učenicima trogodišnjih programa Elektrostrojarske te Strojarske i prometne škole Varaždin. U suradnji s Razvojnom agencijom Sjever-DAN, po prvi puta predstavili smo se i poslodavcima. 
U svoj raspored radionica uključili smo i nešto novo, radionicu procjene poduzetničkog potencijala pod nazivom „Ja poduzetnik/ca?“ . Zanimljivost prve ovakve radionice bila je u tome da su svoj poduzetnički potencijal došli procijeniti oni koji tek planiraju ući u poduzetništvo, ali i oni koji su se na to već odlučili te su svoju odluku željeli još jednom potvrditi.
Posjetili su nas i učenici završnih razreda Prve gimnazije Varaždin te Gospodarske škole Varaždin s koje smo uključili u već dobro poznatu radionicu „S CISOK-om do prave odluke!“.
Na temelju suradnje s Fakultetom organizacije i informatike krenuli smo u provođenje aktivnosti pružanja podrške i pomoći nezaposlenim osobama u osnovama snalaženja na računalu. Prvi korisnici ovakve vrste pomoći pokazali su visoku motivaciju za savladavanje osnovnih računalnih vještina te su navedene vještine prepoznali kao važan faktor u uspješnom traženju posla.
S brojnim aktivnostima za učenike, studente, zaposlene i nezaposlene osobe nastavljamo i u drugom dijelu travnja, a više o planiranim aktivnostima možete saznati u dijelu Aktivnosti u centrima.
Stručni tim CISOK-a Varaždin