Prosinac u CISOK-u Dubrovnik Poštovani,
 
 Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) u prosincu organizira razne besplatne radionice vezane za razvoj karijere. Ukoliko ste zainteresirani, pronađite aktivnost koja odgovara Vašim potrebama i interesima i prijavite se putem elektronske pošte: cisok-dubrovnik@hzz.hr ili na kontakt telefon: (020) 641-380

 
  • Europass životopis
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. CISOK savjetnik će polaznicima korak po korak pokazati kako se ispunjava životopis u Europass formatu.
Radionica će se održati: 05. 12. 2017. u 10:00 – CISOK Dubrovnik; Od svetog Mihajla 1 (bivša zgrada Atlantske plovidbe), Dubrovnik.
  • Kako NE dobiti posao?                                                                                              
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. Na primjerima loših zamolbi, životopisa te razgovora za posao, polaznici će otkriti koje su najčešće pogreške u procesu traženja posla te naučiti kako ih ispraviti.
Radionica će se održati: 12. 12. 2017. u 10:00 – CISOK Dubrovnik; Od svetog Mihajla 1 (bivša zgrada Atlantske plovidbe), Dubrovnik.
  • Moji interesi
Radionica je namijenjena učenicima osnovnih škola. Upoznavanje vlastitih interesa nije lagan zadatak, ali je nužno u procesu donošenja odluke za odabir budućeg zanimanja. Na radionici će učenici sudjelovati u vježbama i ispunjavati upitnik koji im može pomoći pri odabiru srednje škole.
Radionica će se održati: 14. 12. 2017. u 10:00 i u 14:00 – CISOK Dubrovnik; Od svetog Mihajla 1 (bivša zgrada Atlantske plovidbe), Dubrovnik.
  • Molba za posao
Radionica je namijenjena svima koji traže posao. Na radionici će polaznici naučiti koje su prednosti molbe za posao i kako se ona piše te kako se predstaviti potencijalnom poslodavcu ako nije oglašen natječaj za određeno radno mjesto.
Radionica će se održati: 19. 12. 2017. u 10:00 – CISOK Dubrovnik; Od svetog Mihajla 1 (bivša zgrada Atlantske plovidbe), Dubrovnik.
  • Intervju za posao
Radionica je namijenjena svima koji traže posao. Na radionici će polaznici otkriti kako se pravilno pripremiti za intervju, koja su najčešća pitanja te kako pravilno na njih odgovoriti.
Radionica će se održati: 21. 12. 2017. u 10:00 – CISOK Dubrovnik; Od svetog Mihajla 1 (bivša zgrada Atlantske plovidbe), Dubrovnik.
  • Seminar: Priprema za tržište rada
Seminar je namijenjen svim mladim osobama koje izlaze na tržište rada. Na seminaru će se polaznici upoznati s vještinama i znanjima koja su im potrebna kako bi što brže i uspješnije našli posao. Po završetku ovog seminara polaznici će se znati uspješno snaći na tržištu rada, upoznat će se sa zahtjevima poslodavaca i kompetencijama koje od njih očekuju, naučit će napisati životopis i zamolbu, uvježbat će se za razgovor s poslodavcem i naučiti se poslovnom načinu elektronske komunikacije.
Seminar će se održati: 22. 12. 2017. u 10:00 – CISOK Dubrovnik; Od svetog Mihajla 1 (bivša zgrada Atlantske plovidbe), Dubrovnik.