Radionica "Razvoj komunikacijskih vještina"

Udruga mladih “Mladi u Europskoj Uniji” u partnerstvu s Razvojnom agencijom Šibensko - kninske županije provodi projekt pod nazivom “Znanjem za budućnost”. Projektom se želi utjecati na osnaživanje mekih vještina dugotrajno nezaposlenih osoba kako bi se potaknulo lakše zapošljavanje i veću konkurentnost na tržištu rada.
U sklopu projekta realizirat će se radionica „Razvoj komunikacijskih vještina“. Cilj radionice je osnaživanje i jačanje komunikacijskih vještina u svakodnevnom životu, ali i poslovnom okruženju.

Radionica će se održati u utorak (22.1.2019.) i srijedu (23.1.2019.) s početkom u 10:00 sati u prostorijama udruge mladih “Mladi u EU” na adresi Prilaz tvornici 41, 22000 Šibenik.

Tema radionice prvog dana je "Razvoj komunikacijskih vještina", a drugog "Kako komunicirati s budućim poslodavcima?". Radionicu drugog dana vodit će savjetnica CISOK-a Šibenik.

Na aktivnosti mogu sudjelovati:
  • dugotrajno nezaposlene mlade osobe (mlađe od 29 godina nezaposlene dulje od 6 mjeseci)
  • dugotrajno nezaposlene osobe (starije od 30 godina, dulje od 12 mjeseci)
Dodatno, na radionicama mogu sudjelovati:
  • dugotrajno nezaposlene osobe (mlađe od 29 godina koje su nezaposlene dulje od 6 mjeseci ili starije od 30 godina nezaposlene dulje od 12 mjeseci) korisnici zajamčene minimalne naknade.

 


 

Za sve dodatne informacije i prijave možete se javiti Udruzi mladih "Mladi u EU" na njihove kontakte: 022/212-834; info@mladi-eu.hr; www.mladi-eu.hr

 

Stručni tim CISOK-a Šibenik

 
Izvor fotografije: www.pixabay.com