Radionice CISOK-a Dubrovnik u lipnju

Dragi korisnici,

u lipnju nastavljamo s aktivnostima vezanim za profesionalno usmjeravanje i razvoj karijere. Pronađite aktivnost koja vam odgovara i prijavite se na dolje navedene kontakte:

osobno na adresi Branitelja Dubrovnika 15
ili mailom cisok-dubrovnik@hzz.hr
ili telefonom 020/640-281. 
 
 
AKTIVNOST    DATUM           VRIJEME
Europass životopis

Aktivnost je namijenjena svima zainteresiranima. Na radionici polaznici će uz pomoć CISOK savjetnika napisati životopis u europass formatu i predstaviti svoja znanja i vještine za potencijalne poslodavce.
 
   03.lipnja   10:00-11:00
Razumijevanje oglasa za posao. Izrada profila!           
 
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. Kroz primjere raznih oglasa za posao saznat ćete koje uvjete trebate ispunjavati da se prijavite na oglas, kao i koju dokumentaciju trebate priložiti. Osim toga pokazat ćemo Vam izradu profila i načine brze prijave na nekim od portala za traženje posla.
 
 
 07.lipnja
 10:00-11:00
Molba za posao  
 
Radionica je namijenjena svima koji traže posao. Na radionici ćete naučiti koje su prednosti molbe za posao i kako se ona piše te kako se predstaviti potencijalnom poslodavcu ako nije oglašen natječaj za određeno radno mjesto.
 
  08. lipnja  10:00-11:00
Upisi u srednju školu      
                                                                               
Aktivnost je namijenjena roditeljima i učenicima završnih razreda osnovnih škola.
Na sastanku će se govoriti o važnim dokumentima bitnim za upis u srednju školu, o cijelom procesu upisa, kriterijima vrednovanja za upise te će roditeljima biti predstavljeni  svi obrazovni programi u 2016/2017 školskoj godini.
 
 
09.lipnja
 
16:30-17:30
Kako NE dobiti posao     
 
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao.Na primjerima loših zamolbi, životopisa te razgovora za posao, otkrit ćete koje su najčešće pogreške u procesu traženja posla te ćete naučiti kako ih ispraviti.
 
 14.lipnja
 10:00-11:00
Što odgovoriti na najčešća pitanja na intervjuu

Radionica je namijenjena svima koji traže posao kako bi se što bolje pripremili za intervju s potencijalnim poslodavcem.Polaznici radionice će naučiti kako se pripremiti za intervju,koja su najčešća pitanja poslodavaca te kako pravilno odgovoriti na njih.
 
 16. lipnja  10:00-11:00
                                                        Prijava za posao putem e-maila
                                                                                                                                                 
Radionica je namijenjena svima kojima je potrebna dodatna pomoć u otvaranju korisničkog računa i korištenju e-maila kao načina prijave na natječaj.
 
 
21. lipnja
 
 10:00-11:00