Radionice CISOK-a Dubrovnik u svibnju

Dragi korisnici,

u svibnju održavamo razne aktivnosti namijenjene razvoju karijere. Ukoliko ste zainteresirani za pojedinu aktivnost, prijavite se na dolje navedene kontakte.
 
  
AKTIVNOST      DATUM                  VRIJEME  
Moderna prijava za posao
Radionica je namijenjena svima zainteresiranima. Na radionici će polaznici imati  priliku naučiti kako  se prijavljuje na natječaje, ali i kako se predstavlja poslodavcu i kad natječaji nisu oglašeni.
 
 
05.svibnja
 
 10:00-11:00
 
Najčešća pitanja na intervjuu
Radionica je namijenjena svima koji traže posao kako bi se što bolje pripremili za intervju s potencijalnim poslodavcem. Polaznici radionice će naučiti kako se  pripremiti za intervju,koja su najčešća pitanja poslodavaca te kako pravilno   odgovoriti na njih.
 
 
 
10. svibnja
 
 
10:00-11:00
Kako NE dobiti posao
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. Na primjerima loših molbi, životopisa te razgovora za posao polaznici će naučiti koje su najčešće pogreške u procesu traženja posla te kako ih ispraviti.
 
 
12.svibnja
 
10:00-11:00
Razlika između klasične i otvorene molbe za posao
Radionica je namijenjena svima koji traže posao. Polaznici će naučiti ključnu razliku i svrhu klasične i otvorene molbe te na praktičkom dijelu radionice napisati molbu za željeno radno mjesto.
 
 
17.svibnja
 
10:00-11:00
Mogućnost studiranja u Hrvatskoj
Radionica je namijenjena ne samo učenicima srednjih škola već svima koji su zainteresirani za daljnje obrazovanje. Kako funkcionira bolonjski sustav i koje vrste studija postoje, kako se upisati na fakultet, koja su deficitarna zanimanja, samo su neka od pitanja na koja ćete dobiti odgovore. Zato svakako dođite u CISOK.
 
 
19.svibnja
 
10:00-11:00
Europass životopis
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. CISOK savjetnici će Vam korak po korak pokazati kako se ispunjava životopis u Europass formatu.
 
 
24.svibnja
 
10:00-11:00
Moj odabir
Radionica je namijenjena učenicima srednje škole. Na radionici će se polaznici informirati o različitim zanimanjima te će na praktičnom dijelu istražiti svoje interese uz pomoć računalnog programa “Moj izbor“.
 
 
31. svibnja
 
       10:00-11:00
            Na radionice CISOK-a se možete prijaviti: