Radionice CISOK-a Dubrovnik u travnju

Dragi korisnici,
Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri u travnju za Vas organizira razne radionice vezane za razvoj karijere. Ukoliko ste zainteresirani, pronađite aktivnost koja odgovara Vašim  potrebama i interesima i prijavite se putem e-maila: cisok-dubrovnik@hzz.hr i/ili telefonom: 020/641-380. Sve radionice su besplatne i održavaju se u prostorijama CISOK-a na adresi Od svetog Mihajla 1.  
 
AKTIVNOST                 VRIJEME
Pisanje molbe i životopisa
 Na radionici će se polaznici upoznati sa sa standardima pisanja molbe i životopisa, njihovim ciljevima i svrhom te najvažnijim razlikama. Savjetnica će ih također upoznati s raznim formatima pisanja životopisa te ukazati na najčešće greške prilikom prijave na natječaje.
 
 
 
04.04.2017.
 
 
 10:00 h
Mogućnosti studiranja u Hrvatskoj                                                                                
Na radionici će CISOK savjetnik informirati učenike o vrstama studija u Hrvatskoj, bolonjskom sustavu te raznim zanimanjima. Isto tako će se osvrnuti i na državnu maturu i proces prijave na visoka učilišta.                                                                  
 11.04.2017.  
13:00 h
 
Motivacijsko pismo
Radionica je namijenjena svim mladim osobama. Na radionici ćete imati priliku naučiti što je to motivacijsko pismo, čemu ono služi te kako ga napisati na praktičkom dijelu radionice.
 13.04.2017.  
13:00 h
 
Usavršimo samoprezentacijske vještine!
 Na radionici će savjetnik otkriti kako se  pripremiti za razgovor kod poslodavca i ukazati na važnost same pripreme. Kroz vježbe neverbalne i verbalne komunikacije prikazat će se najčešće greške  na intervjuu te će se raditi na njihovom ispravljanju.
 
19.04.2017.
 
10:00 h
Moja prva prijava za posao 
Radionica je namijenjena svim mladim osobama koje se prvi put susreću s tržištem rada. Polaznike radionice ćemo upoznati s uslugama HZZ-a te ćemo im pokazati koje sve portale mogu pretraživati u pronalasku željenog posla te kako se prijavljuje na natječaje za posao.                                                                                        
 21.04.2017.  
10:00h
 
Mladi na tržištu rada
Radionica je namijenjena mladima do 29 godina.  Kroz interaktivne vježbe približit ćemo Vam proces aktivnog traženja posla i pripremiti Vas za kvalitetnu prezentaciju poslodavcu.
25.04.2016. 10:00 h