Radionice u prosincu u CISOK-u Dubrovnik

Dragi korisnici,

CISOK Dubrovnik u prosincu organizira razne radionice vezane za profesionalno usmjeravanje i razvoj karijere. Pronađite aktivnost koja Vam odgovara i prijavite se na niže navedene kontakte.
 
  • Europass životopis, 08.12.2015. u 10:00 - Radionica je namijenjena svima koji traže posao. Na radionici će Vam CISOK savjetnik prezentirati osnovna pravila pisanja životopisa, dok će Vam na praktičnom dijelu korak po korak pokazati kako se ispunjava životopis u Europass formatu.
  • Molba za posao, 09.12.2015. u 10:00 - Radionica je namijenjena svima koji traže posao. CISOK savjetnik će polaznicima objasniti svrhu molbe i razliku između molbe i životopisa, dok će na praktičnom dijelu radionice polaznici napisati molbu za posao za željeno radno mjesto.
  • Najčešća pitanja na intervjuu,10.12.2015. u 10:00 - Radionica je namijenjena svima koji traže posao kako bi se što bolje pripremili za intervju s potencijalnim poslodavcem. Polaznici radionice će naučiti kako se pripremiti za intervju,koja su najčešća pitanja poslodavaca te kako pravilno odgovoriti na njih.
  • Kako osvojiti poslodavca,15.12.2015. u 10:00 - Ako imate životopis za koji niste sigurni je li dobro napisan ili imate tremu kod predstavljanja poslodavcu, onda je ovo prava radionica za Vas.  Na radionicu ponesite svoje životopise gdje će se raditi na njihovom ispravljanju i stručnoj procjeni priloženog, dok će se drugi dio radionice odnositi na najčešće pogreške na razgovoru za posao.
  • Kako NE dobiti posao, 16.12.2015. u 10:00 - Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. Na primjerima loših molbi, životopisa te razgovora za posao polaznici će naučiti koje su najčešće pogreške u procesu traženja posla te kako ih ispraviti.
  • Moja prva prijava za posao, 17.12.2015. u 13:00 - Za uspjeh u traženju posla je najvažnija pažljiva priprema koja zahtjeva određena znanja i vještine koje su Vam potrebne u pronalasku posla. Na radionici će se osim same pripreme govoriti i gdje se sve objavljuju natječaji, kako ih pronaći, tko Vam sve može pomoći u traženju posla te koja je dokumentacija potrebna za željeno radno mjesto.
  • Razumijevanje oglasa za posao. Izrada profila!, 18.12.2015. u 10:00 - Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. Kroz primjere raznih oglasa za posao saznat ćete koje uvjete trebate ispunjavati da se prijavite na oglas, kao i koju dokumentaciju trebate priložiti. Osim toga pokazat ćemo Vam izradu profila i načine brze prijave na nekim od portala za traženje posla.

 

 

  Sve radionice se održavaju u vlastitom prostoru CISOK-a, na adresi: Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e).
 Na radionice CISOK-a se možete prijaviti: Osobnim dolaskom u CISOK: Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), putem e-mail-a:  cisok-dubrovnik@hzz.hr ili telefonskom prijavom: (020) 64 0-281