Radionice u travnju u CISOK-u Dubrovnik

 Dragi korisnici,
 CISOK u travnju organizira niz aktivnosti posvećenih nadolazećem 8. Sajmu poslova, Danu karijera Sveučilišta u Dubrovniku i predstojećoj turističkoj sezoni. Ukoliko ste zainteresirani, pronađite aktivnost koja odgovara Vašim  potrebama i interesima i prijavite se na dolje navedene kontakte.
 
 
 • Predstavljanje poslodavcu u 2 minute - Priprema za Sajam poslova
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. Temelji se na sažetom, pažljivo planiranom i dobro uvježbanom izlaganju o sebi u trajanju do 2 minute. Cilj je naučiti kako u kratkom vremenu predstaviti svoje vještine, postignuća i radno iskustvo potencijalnom poslodavcu, odnosno zainteresirati ga da čuje nešto više o vama.
Radionica će se održati: 02.04.2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik
 
 • Kako osvojiti poslodavca - Priprema za Sajam poslova
Ako imate životopis za koji niste sigurni je li dobro napisan ili imate tremu na razgovoru za posao zbog koje ne možete doći do željenog radnog mjesta, onda je ovo prava radionica za Vas.
Radionica će se održati: 03.04.2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik
 
 
 • Što odgovoriti na najčešća pitanja na intervjuu                                      
Radionica je namijenjena svima koji traže posao kako bi se što bolje pripremili za intervju s potencijalnim poslodavcem. Polaznici radionice će naučiti kako se pripremiti za intervju,koja su najčešća pitanja poslodavaca te kako pravilno odgovoriti na njih.
Radionica će se održati: 07.04.2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik
 
 • Moderna prijava za posao - Sajam poslova
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. Zainteresirani će imati priliku naučiti kako se prijavljuje na natječaje, ali i kako se predstavlja poslodavcu kad natječaji nisu oglašeni.
Radionica će se održati: 10.04.2015. u 10:30 – Sveučilište u Dubrovniku, Ćira Carića 4, Dubrovnik
 
 • Mogućnost zapošljavanja u Europskoj Uniji – Sajam poslova
Radionica je namijenjena svima zainteresiranima. CISOK savjetnik će u prvom dijelu radionice govoriti o prednostima Europass životopisa te kako ga napisati, dok će u drugom dijelu radionice Eures asistent govoriti o Europskoj mreži zapošljavanja.
Radionica će se održati: 10.04.2015. u 11:30 – Sveučilište u Dubrovniku, Ćira Carića 4, Dubrovnik
 
 • Moj prvi životopis u Europass formatu - Priprema za Dan karijera Sveučilišta
Ususret Danu karijera Sveučilišta u Dubrovniku, CISOK savjetnici će u suradnji sa Sveučilištem održati radionicu za studente na kojoj će se govoriti što je Europass i čemu služi, kako ga napisati te kako se njime istaknuti potencijalnim poslodavcima. Radionica će se većim dijelom sastojati od praktičnog dijela na kojoj će svaki od polaznika imati priliku izraditi svoj Europass životopis na računalu.
Radionica će se održati: 15.04.2015. u 11:30 – Sveučilište u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 29, Dubrovnik
 
 • Razumijevanje oglasa za posao. Izrada profila!                                                      

 Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. Kroz primjere raznih oglasa za posao saznat ćete koje uvjete trebate ispunjavati da se prijavite na oglas, kao i koju dokumentaciju trebate priložiti. Osim toga pokazat ćemo Vam izradu profila i načine brze prijave na nekim od portala za traženje posla.
Radionica će se održati: 16.04.2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik

 

 • Kako NE dobiti posao
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. Na primjerima loših molbi, životopisa te razgovora za posao otkrit ćete koje su najčešće pogreške u procesu traženja posla te ćete naučiti kako ih ispraviti.
Radionica će se održati: 17.04.2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik
 
 • Molba za posao                                                                                                                           
Radionica je namijenjena svima koji traže posao. Na radionici ćete naučiti koje su prednosti molbe za posao i kako se ona piše te kako se predstaviti potencijalnom poslodavcu ako nije oglašen natječaj za određeno radno mjesto.
Radionica će se održati: 21.04.2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik
 
 • Prijava za posao putem e-maila.
 Radionica je namijenjena svima kojima je potrebna dodatna pomoć u otvaranju korisničkog računa i korištenju e-maila  kao načina prijave na natječaj.
Radionica će se održati: 23.04.2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik
 
 • Izlazak na tržište rada-kako pronaći posao - Dan karijera Sveučilišta
Na dan karijera Sveučilišta u Dubrovniku CISOK savjetnici će u suradnji sa Sveučilištem održati radionicu za studente. Za uspjeh u traženju posla je najvažnija priprema koja zahtjeva određena znanja i vještine koje su Vam potrebne u pronalasku posla. Na radionici će se osim same pripreme govoriti i gdje se sve objavljuju natječaji, kako ih pronaći, tko Vam sve može pomoći u traženju posla te koja je dokumentacija potrebna pri prijavi za željeno radno mjesto.
Radionica će se održati: 28.04.2015. u 11:00 – Sveučilište u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 29, Dubrovnik
 
 • Životopis - Europass format
 Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. CISOK savjetnici će Vam korak po korak pokazati kako se ispunjava životopis u Europass formatu.
Radionica će se održati: 30.04.2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik
 
Ljubazno Vas molimo da svoj dolazak na navedene aktivnosti najavite na broj telefona CISOK-a Dubrovnik 020/640-281 ili e-mailom na cisok-dubrovnik@hzz.hr.
Isto tako Vas još jednom pozivamo da slobodno dođete u CISOK Dubrovnik, koji je središnje mjesto za cjeloživotno profesionalno usmjeravanje i razvoj karijere. Radno vrijeme Centra je od ponedjeljka do petka od 8:00-18:00. Svakako dođite, CISOK savjetnici Vas očekuju.