Rujan u CISOK-u Dubrovnik

Dragi korisnici,
 u rujnu organiziramo razne aktivnosti vezane za razvoj karijere i obilježavamo tjedan cjeloživotnog učenja, koji se održava od 28.09. do 04.10.2015. godine.Ukoliko ste zainteresirani, pronađite aktivnost koja odgovara Vašim  potrebama i interesima i prijavite se na dolje navedene kontakte.
 
  • Izlazak na tržište rada. Radionica je namijenjena svima koji žele saznati kako funkcionira tržište rada. Na radionici polaznici će saznati koja dokumentacija se prilaže za natječaje i kako se  predstaviti poslodavcu.
Radionica će se održati: 09. 09. 2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik
 
  • Najčešće pogreške na intervjuu. Radionica je namijenjena svima koji traže posao. Polaznici će naučiti kako se pripremiti za intervju, saznati koja se najčešće pitanja postavljaju i kako odgovoriti na njih.
Radionica će se održati: 11. 09. 2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik
 
  •  Motivacijsko pismo. Radionica je namijenjena svim mladim osobama. Na radionici ćete imati priliku naučiti što je to motivacijsko pismo, čemu ono služi te kako ga napisati na praktičkom dijelu radionice.

Radionica će se održati: 18. 09. 2015.. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik

 
  • Europass životopis. Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. CISOK savjetnici će Vam korak po korak pokazati kako se ispunjava životopis u Europass formatu.
Radionica će se održati: 25. 09. 2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik
 
  • Kako postati student - tjedan cjeloživotnog učenja. Što je državna matura, tko je provodi, kako se prijavljuje u sustav, samo su neka od  pitanja na koja ćete dobiti odgovore, zato svakako dođite i sudjelujte.
Radionica će se održati: 28. 09. 2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik
 
  • Stilovi i metode učenja - tjedan cjeloživotnog učenja. Radionica je namijenjena za učenike 5. i 6. razreda osnovne škole. Na radionici će polaznici naučiti što su to stilovi učenja, koji stilovi postoje te dobiti savjete za što kvalitetnije učenje i organiziranje vlastitog vremena.
Radionica će se održati: 30. 09. 2015. u 11:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik
 
  • Mogućnosti cjeloživotnog učenja kroz volontiranje - tjedan cjeloživotnog učenja. Predavanje je namijenjeno svima zainteresiranima,koje će održati gostujući predavač iz Volonterskog centra Dubrovnik. Predavanje će ponuditi pregled postojećih praksi stjecanja cjeloživotnog obrazovanja kroz neformalno i informalno obrazovanje u volonterskom angažmanu.

Radionica će se održati: 02. 10. 2015. u 14:00 – CISOK Dubrovnik; Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), Dubrovnik
 
 

Ljubazno Vas molimo da svoj dolazak na navedene aktivnosti potvrdite na broj telefona CISOK-a Dubrovnik 020/640-281 ili e-mailom na cisok-dubrovnik@hzz.hr. Isto tako Vas još jednom pozivamo da slobodno dođete u CISOK Dubrovnik, koji je središnje mjesto za cjeloživotno profesionalno usmjeravanje i razvoj karijere. Radno vrijeme Centra je od ponedjeljka do petka od 08:00-16:00. Svakako dođite, CISOK savjetnici Vas očekuju.