Rujan u CISOK-u Split

Posjetite CISOK Split i u rujnu!

 
AKTIVNOST
 
VRIJEME
Napišite u CISOK-u brzi životopis za brzu prijavu za posao!
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama koje žele, u najkraćem mogućem roku, uz pomoć savjetnica u CISOK-u napisati jednostavan životopis i poslati ga na natječaj za radno mjesto!
4.9. u 10:00
18.9. u 10:00
25.9. u 10:00
Predstavljamo usluge CISOK-a
Kako vam CISOK može pomoći u pronalasku zaposlenja, te osobnom razvoju koji vodi i do bolje zapošljivosti? Dođite bez obveze (Bana Jelačića 17 - iza Prokurativa prema zapadu), pogledajte prezentaciju, upoznajte nas i procijenite na licu mjesta hoćete li iskoristiti neke od naših usluga i mogućnosti Centra, koje su profesionalne, besplatne i organizirane upravo za vas!
12.9. u 10:00
Izađimo spremni na intervju!
Imate veliku tremu za razgovor za posao? Nema te treme koja se ne može pobijediti kvalitetnom pripremom. Dođite na našu radionicu i kroz igru uloga s ostalim sudionicima uvježbajte razne situacije koje vas mogu „zadesiti“ na intervjuu!
13.9. u 10:00
Poduzetništvo – je li to za mene?
Razmišljate li o tome da otvorite vlastiti obrt, trgovačko društvo, slobodnu profesiju, poljoprivredno gospodarstvo ili kućnu radinost? Provjerite na ovoj radionici svoje poduzetničke sposobnosti!
 
 
20.9. u 10:00
AIESEC - Kako do plaćene stručne prakse u inozemstvu?
Predstavljanje programa Global Talent, koji je  namijenjen studentima ili onima koji su diplomirali, a žele steći profesionalno radno iskustvo iz područja svojih studija u međunarodnom okruženju.
 
 
25.9. u 16:00
Radionica o društvenom poduzetništvu
Imate li poslovnu ideju? Ili možda imate želju riješiti društvene ili ekološke probleme? Upoznat ćete se s društvenim poduzetništvom, najnovijim konceptom poslovanja koji spaja društvene i financijske vrijednosti. Zatim ćemo vam pomoći smisliti poslovni model za vaše ideje.
 
 
 
27.9. u 10:00