Sajam kreativnih ideja

 klikom na sliku pogledajte letak Sajma kreativnih ideja

Udruga B.a.b.e. provodi projekt „Djelujemo lokalno, ali jasno, kompetentno i glasno“ u partnerstvu s lokalnim udrugama Legalina, Gračac i Mladi u EU, Šibenik.
Aktivnosti projekta se provode u Šibensko-kninskoj i Zadarskoj županiji, a cilj je podizanje razine znanja i vještina lokalnih organizacija civilnog društva u javnom zagovaranju i utjecanju na politike kako bi se uspostavili održivi i kvalitetni procesi donošenja odluka kojima se omogućuje lakše zapošljavanje i socijalno uključivanje najugroženijih skupina na tržištu rada - nezaposlenim mladim osobama, ženama i osobama s invaliditetom.

Središnja aktivnost projekta je Sajam kreativnih ideja na kojem će biti predstavljeni uspješni i inovativni poduzetnički poduhvati kreativnih građana i građanki iz čitave Hrvatske.

Sajam kreativnih ideja u Šibeniku se održava 28. rujna 2014. s početkom u 11:00 sati u gradskoj knjižnici "Juraj Šižgorić" i glazbeno-kulturnom centru Azimut

Više o Sajmu  možete saznati i na web stranici http://www.sajamkreativnihideja.hr/

Pridružite nam se na Sajmu kreativnih ideja, upoznajte se s uspješnim poduzetničkim idejama i iskustvima kroz koja su prošli drugi poduzetnici te se informirajte o mogućnostima koje se nude Vama ukoliko razmišljate o poduzetništvu.
 
Stručni tim CISOK-a Šibenik.