Sajam kreativnih ideja u Šibeniku

Udruga mladih "Mladi u EU" u skopu projekta "Iskoristi svoju kreativnost" organizira Sajam kreativnih ideja.
Projekt "Iskoristi svoju kreativnost" je namijenjen mladim nezaposlenim osobama (u dobi od 18-30 godina) i za cilj ima olakšati njihovu integraciju u tržište rada kroz informiranja, savjetovanja i pomoć u izradi poslovnih planova. Partner na projektu je Udruga Ardura Šibenik, a suradnici CEDRA Split i HZZ Područni ured Šibenik. Projekt je pod potkroviteljstvom Ministarstva socijalne politike i mladih.

Središnja aktivnost projekta je Sajam kreativnih ideja na kojem će biti predstavljeni uspješni i inovativni poduzetnički poduhvati kreativnih građana i građanki iz čitave Hrvatske.

Sajam će se održati u subotu, 01.10.2016. s početkom u 10:00 sati u Gradskoj knjižnici "Jurja Šižgorića" u Šibeniku. Predavanja u Gradskoj knjižnici će trajati do 12:00 sati a nakon toga će biti izložbeni program na štandovima postavljanima ispred zgrade Županije do 16:00 sati.

Na Sajmu će se predstaviti obrtnici i prezentirati svoje proizvode te na takav način pokazati mladima kako je moguće uspješno realizirati vlastitu poslovnu ideju i motivirati ih na aktivno bavljenje poduzetništvom.

Raspored događanja:
 10:00 - 12:00 sati: Gradska knjižnica "Juraj Šižgorić" - predavanja
- pozdravni govori organizatora i predstavnika lokalne samouprave
- primjeri pozitivne prakse iz društvenog poduzetništva na području Republike Hrvatske
- informacije o institucijama koje pružaju potporu mladim poduzetnicima

12:00 - 16:00 sati: Trg ispred zgrade Županije - izložbeni program
- štandovi s proizvodima mladih poduzetnika


Stručni tim CISOK-a Šibenik