Sajam poslova 2014 u Zadru

Sajam poslova je prilika za direktan kontakt poslodavaca s onima koji traže posao  -  nezaposlenim osobama, ali i svim ostalima koji se nalaze na tržištu rada.


Organizira se uz podršku partnera na lokalnoj razini: lokalna samouprava, Hrvatska obrtnička komora, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska udruga poslodavaca, razvojne agencije, centri za poduzetništvo, škole, veleučilišta, škole za obrazovanje odraslih i drugi.


Sajam poslova u Zadru održat će se u Arsenalu 24.10.2014 (petak) od 9 do 15 sati.
U direktnom kontaktu nezaposlene osobe, ostali koji traže posao, ali i oni koji su u sustavu obrazovanja moći će na jednom mjestu upoznati se s potrebama na tržištu rada, zahtjevima poslova i zahtjevima koji poslodavci traže od budućih radnika.

Kako bi svima zainteresiranima za sudjelovanje na Sajmu poslova mogućili kvalitetnu pripremu, HZZ PU Zadar i CISOK nude radionice koje su posebno osmišljene za tu svrhu.

Što smo sve pripremili, pogledajte u prigodnom letku http://www.cisok.hr/UserDocsImages/Zadar/Letak za sajam poslova.pdf

 "Važnost pripreme za sajam poslova"
Radionica upoznaje sudionike sa važnošću Sajma, zašto se organizira te što se očekuje od nezaposlenih osoba i koji su zahtjevi poslodavaca. Također će se napraviti analiza postojećih životopisa i kratka priprema za predstavljanje poslodavcu.

Termini radionica:

  • 16.10.2014 u 10:30 sati
  • 23.10.2014 u 10:30 sati
Održavaju se u prostorima HZZ PU Zadar, Dvorana 2 kat.


"Sajam poslova - kako se predstaviti u 2 minute".
Radionica se temelji na sažetom, pažljivo planiranom i dobro uvježbanom izlaganju o sebi u trajanju do 2 minute. Cilj je naučiti kako u kratko vrijeme predstaviti svoje vještine, postignuća i radno iskustvo potencijalnom poslodavcu odnosno zainteresirati ga da čuje nešto više o vama.

Termin radionice je:

  • 21.10.2014 u 10 sati
 Radionica se održava u CISOK-u.


Radionica je još poznatija pod nazivom "Elevator pitch" jer se odnosi na situaciju gdje u svega 30 sekundi morate prezentirati sebe na zanimljiv način odnosno pobuditi interes osobe koja vas sluša, a vožnja dizalom se uzima kao primjer te situacije.

 

Prijaviti se možete putem e-maila na cisok-zadar@hzz.hr, telefonom na 023/311-949 ili osobnim dolaskom u CISOK (Polačišće 3, nasuprot TC Relja).


Veselimo se vašem dolasku!