Sajam poslova u Zagrebu

Sajam poslova namijenjen je nezaposlenim osobama, ostalim tražiteljima zaposlenja, poslodavcima, institucijama, ustanovama, studentima, maturantima, učenicima završnih razreda osnovnih škola te svim zainteresiranim osobama koje planiraju razvoj karijere.

Ostvarite direktan kontakt s poslodavcem, upoznajte se s potrebama na tržištu rada, zahtjevima poslova, mogućnostima razvoja karijere i informirajte se o pisanju kvalitetnog životopisa i zamolbe.

Povodom održavanja Sajma poslova,CISOK Zagreb organizira razne radionice i aktivnosti te sudjeluje u okruglom stolu. Važnost kvalitetnog životopisa i molbe, pripreme za predstavljanje poslodavcu, kao i jačanja samopouzdanja prepoznali su brojni korisnici koji su se već prijavili na CISOK-ove radionice.

Tijekom cijelog dana održavanja Sajma moći ćete se obratiti savjetnicama u CISOK-u sa svim upitima vezanim uz karijeru, traženje posla, pisanje životopisa, kretanjima na tržištu rada itd.

Sajam poslova 2014. organizira Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Zagreb u suradnji s brojnim pokroviteljima i partnerima. Sve informacije o rasporedu događanja na Sajmu poslova možete pronaći na http://www.hzz.hr/default.aspx?id=19143 .