Sajam poslova u Zagrebu

U utorak, 24. listopada 2017. godine u organizaciji Regionalnog ureda Zagreb, u Pučkom otvorenom učilištu, održava se 11. Sajam poslova.

Sajam poslova projekt je koji Regionalni ured Zagreb provodi s lokalnim partnerima, a u cilju usklađivanja ponude i potražnje na tržištu rada, rasta zapošljavanja i razvoja partnerskih odnosa svih dionika koji na bilo koji način sudjeluju u razvoju regionalnog i šireg tržišta rada. 
Na ovogodišnjem Sajmu poslova sudjelovat će oko osamdesetak poslodavaca iz različitih područja i djelatnosti.

Uz poslodavce na Sajmu poslova svoje programe i slobodna radna mjesta posebno će predstaviti obrtnici Grada Zagreba i Zagrebačka županije (Obrtnička komora Zagreb i Udruženje obrtnika grada Zagreba).    

Na 11. Sajmu poslova organiziran je dodatni program koji uključuje prezentaciju mjera aktivne politike zapošljavanja „Od mjere do karijere“, radionice usmjerene na pripremu nezaposlenih osoba za uspješno traženje posla, profesionalno informiranje o razvoju karijere, ciljani brzi razgovori poslodavaca s tražiteljima posla (Speed dating) te predavanje na temu Postani poduzetnik.

11. Sajam poslova službeno će otvoriti mr.sc. Marko Pavić, Ministar rada i mirovinskog sustava, a program Sajma pronađite ovdje.