Sajam poslova Zadar 2013
Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Zadar, zajedno s lokalnim partnerima na tržištu rada, organizirao je 6. Sajam poslova Zadarske županije, 25.10.2013. godine u „Arsenalu“, s početkom u 9.00 sati. 

Na Sajmu poslova sudjelovali su svi dionici tržišta rada Zadarske županije, značajan broj poslodavaca, te veliki broj zainteresiranih nezaposlenih osoba i tražitelja zaposlenja, kao i obrazovne institucije s područja Zadarske županije. Cilj je, kao i svake godine, dati mogućnost nezaposlenim osobama da se izravno predstave poslodavcu i predaju svoj životopis, povećati zaposlenost u Županiji, olakšati poslodavcima mogućnost predstavljanja svojih potreba za radnicima, direktan kontakt s potencijalnim zaposlenicima a učenike i studente upoznati s mogućnostima obrazovanja, stipendiranja i sezonskog zapošljavanja.
 
Ove godine na Sajmu priliku za predstavljanje je dobio i CISOK. Putem izložbenog štanda i promotivnih materijala, upoznavali smo zainteresirane posjetitelje s aktivnostima i uslugama CISOK-a. Bilo je puno zainteresiranih učenika, roditelja, nezaposlenih osoba i poslodavaca. Detaljnije smo se predstavili brojnim učilištima i obrazovnim ustanovama. Također, veliki interes je pobudio i EURES štand gdje je bilo velik broj prijavljenih za radionice i savjetovanja o mogućnostima života i rada u zemljama europske unije koja će se odvijati u CISOK-u.