Saznajte sve o studiranju u inozemstvu u CISOK-u Varaždin!

Studiranje u inozemstvu

CISOK Varaždin, Ulica Ivana Kukuljevića 12
12.12.2013. u 13:00 sati
 
Predavanje na temu „Studiranje u inozemstvu“  će održati gđa Iva Mara Ljuština, obrazovna savjetnica u Institutu za razvoj obrazovanja. Institut za razvoj obrazovanja (IRO) od 1999.godine djeluje u području obrazovnog savjetovanja i politika visokog obrazovanja te je sastavni dio EducationUSA mreže koju je U.S. State Department ovlastio za pružanje službenih informacija o studiranju u SAD-u. Više o Institutu za razvoj obrazovanja možete pročitati na stranici http://www.iro.hr/
 
Predavanje o mogućnostima studiranja u inozemstvu uključuje praktične smjernice za odabir studijskog programa, pronalazak financijske potpore za studij i prijavu na sveučilišta u SAD-u, odnosno Europi. Predavanje je namijenjeno prvenstveno učenicima 3. i 4. razreda srednjih škola te njihovim roditeljima.
 
Ukoliko razmišljaš o studiranju u inozemstvu, ovo predavanje je prava prilika za dobivanje konkretnih informacija o mogućnostima koje su pred tobom. Prisustvovanje na predavanju je besplatno, a dolazak je potrebno je najaviti na broj 042 302 179 ili e-mail adresu cisok-varazdin@hzz.hr najkasnije do 11.12.2013.
 
 
Dođi na predavanje, iskoristi priliku, slušaj i pitaj sve što te zanima o studiranju u inozemstvu!
 
 
Stručni tim CISOK-a Varaždin